Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


Delete

Delete

Győri Katalin: Delete
a Platform 11+ EU-s pályázat keretén belül létrejött előadás
14 éves kortól

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. május 31. szerda, 17:00

A darab egy olyan fiatal történetét meséli el, aki látszólag minden ok nélkül véget vet az életének. A magába zárkózó, titokzatossá váló Lakos Gyuri osztálytársai számára értelmezhetetlenül viselkedik, időnként kitörő durvasága és szelíd szótlansága egyaránt konfliktusokba sodorja. Persze senki nem tud az otthoni életéről, mert nem beszél róla. Magában vív harcot családtagjai démonaival. A Kolibri Gyermek- és Ifjúsági Színház és a Platform 11+ közös drámapályázatának díjnyertes darabja.

Szereplők:

Lakos: Bárdi Gergő

Dóri: Császár Réka

Ancsa: Kőszegi Mária

Boti: Ágoston Péter

Csabesz: Nizsai Dániel

Dramaturg: Tasnádi István

Zene: Monori András

Jelmez, mozgás: Gyevi-Bíró Eszter

Díszlet: Patrick Bullock

A rendező munkatársa: Hajsz Andrea

Rendező: Vidovszky György

Az előadás időtartama 60 perc.

Ajánlatunk


Vincze Balázs művészeti vezető, rendező-koreográfus jól ismeri a polgári színházi hagyományokat kedvelő táncrajongók ízlését, kiválóan alkalmaz táncszínpadra ismert és közkedvelt irodalmi klasszikusokat. Nagyszerű arányérzékkel teszi követhetővé a cselekményt a tánc nyelvén. Klasszikus alapokra épülő kortárs koreográfiája különleges és látványos, szakmailag magas színvonalú, mégis befogadható és közönségbarát.

A valaha volt legjobbnak tartott Queen-show érkezik egy felejthetetlen koncertre! Több ez, mint nosztalgia: a számtalanszor díjazott és méltatott, világhírű Killer Queen együttes kapcsán a neves People magazin egyenesen úgy nyilatkozott, hogy Freddie Mercury újra él! Itt az alkalom, hogy átélje a hátborzongató csodát és ezrekkel énekelje a jól ismert szövegeket.

A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű túrák is elérhetőek. Jegyár: 9000 Ft Próbák ideje alatt a nézőtér nem látogatható. Előadások idején az épületlátogatás szünetel.

Ajánló


Tornádó gyorsaságú pörgések, hihetetlen jelmezek, lélegzetelállító mozdulatok és mindent elsöprő szenvedély. Ez a Grúz Állami Népi Együttes! Újra Magyarországon a…

A zenében a historizmus nemcsak azt jelenti, hogy korabeli hangszerek kópiáin szólalnak meg régi művek: olykor azt is, hogy az…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!