Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


Dés András Quartet ‘13: Tourist No1. – Lemezbemutató

Dés András Quartet ‘13: Tourist No1. – Lemezbemutató

A hazai jazz élvonalbeli zenészeiből álló kvartett Tourist No1. című albuma 2013-ban jelent meg a Hunnia Records gondozásában, de az elkészült lemez élő bemutatójára mindeddig nem került sor. Az Opus Jazz Club büszke arra, hogy – még ha megkésve is – de lehetőséget tudott biztosítani e régen esedékes koncert létrejöttének.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. január 2. kedd, 20:00

Örök dilemma, hogy az identitásunkat elsősorban a szakmaiság határozza meg, vagy a közösség és a művészetek iránti nyitottság és befogadás legalább annyira fontos, mint a szakmai elmélyülés? Egy anekdota szerint amikor egy koncertkörúton megkérdeztek egy neves amerikai jazz-zenészt, hogy megnézte-e a város világhírű katedrálisát, felháborodottan azt válaszolta, hogy “Zenész vagyok, nem turista!”. Van, aki ezt máshogy látja: Dés Andrásra egy turné során azt mondta zenésztársa, hogy “ekkora turistát még nem hordott hátán a föld!”.

A lemez dalait a jazzre kevésbé jellemzően programzeneként is értékelhetjük, hiszen majdnem minden darab meghatározott témára íródott. A témák között szerepel a viharos történelem, a társadalom állapota iránti aggodalom, az emigráció kérdésköre, zenei problémák, és persze maga az utazás. Az utazás motívuma azért is meghatározó a lemez kapcsán, mivel a három zenésztársnak külföldről kellett hazatérnie ahhoz, hogy a magyarországi turné és az ezt rögzítő album létrejöhessen: Szabó Dániel zongorista Los Angelesből, Szandai Mátyás bőgős Párizsból, Fenyvesi Márton gitáros pedig egy kétéves európai ösztöndíjról tért haza 2013 nyarán a közös munkára.

Közreműködik:
Szabó Dániel - zongora
Fenyvesi Márton - gitár
Szandai Mátyás - nagybőgő
Dés András - ütőhangszerek

Kérjük Önöket, hogy az Opus Jazz Clubba váltott jegy mellé ne felejtsenek el asztalt foglalni!
Asztalt jeggyel, internetes jegyváltás esetén utalványazonosítóval rendelkező vendégeinknek tudunk foglalni.
Az asztalfoglalásokat legkésőbb 21 óráig tudjuk fenntartani!
Közvetlenül koncertkezdés előtt történő jegyvásárlásnál vendégeink a meglévő asztalokat érkezési sorrendben foglalhatják el.

Telefon
+36 1 216 7894

Ajánlatunk


Macskabál van az elhagyott színház ódon színpadán. Minden évben egyszer megrendezik a bált, és erre összegyűlnek a környék - nagyon is emberi tulajdonságokkal felruházott - macskái. Eltáncolják és eldalolják életüket.

A „Csirbiri” koncerten a filmkoncert zenei anyagából hallható válogatás, amely csokorba fogja Halász Judit egyedülálló pályafutásának legnépszerűbb alkotásait.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!