Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


DIÓTÖRŐ

DIÓTÖRŐ

Egy jól ismert karácsonyi történet, Csajkovszkij nagyszerű balettje cirkuszművészet és háttérvetítés kíséretében.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. december 18. hétfő, 19:00

A Bécsi Operában nagy sikerrel játszott Diótörő inspirációja alapján egy artistákkal és revüszerű látványokkal kibővített előadást készített ifj. Harangozó Gyula és Dmitrij Simkin. Az eddigi legnagyobb hazai DIÓTÖRŐ előadás hatalmas, „szélesvásznú” díszlettel készült.

Az előadás egy olyan családi program, mely az aktuális sikerfigurákkal szól a gyerekekhez. Nem hiányozhat egy táncoló robot, Barbie vagy Spider-Man sem. A Herceg és Mária hercegnő nagy kettősének eltáncolásához a Bolsoj Balett sztárszólistáit hívtuk meg. Így a balett ínyencei is megtalálják ebben a modern felfogású, látványos produkcióban a számításaikat.

Ajánlatunk


3+ 90 perc, 1 szünettel Bábtechnika: bunraku

A filmek és játékok zenéin alapuló koncertek Európa-szerte ismert specialistája, a francia Overlook Events a tavaly decemberi teltházas A Gyűrűk Ura legszebb dalai koncert után most a Harry Potter-filmek legemlékezetesebb zenéit bemutató műsorral tér vissza.

Ajánló


A belépőjegy tartalma a múzeum kiállításának megtekintését (végvári életpanoptikum, huszárbaba gyűjtemény, régi eszközök gyűjteménye, porcelánbaba gyűjtemény, csárda múzeum, lovas eszközök…

Lázár Ervin mesejátékát már számos változatban láthatták az író rajongó olvasói. Tévéjáték, könyv, vagy színházi formában, sőt egy generáció nevelkedett…

Mozgalmas, pörgős időszak: gőzerővel készül a Fővárosi Nagycirkusz a „Csillagok, égbeli tűk” című előadásra

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!