Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


Dörnyei Gábor workshop

Dörnyei Gábor workshop

A Londonban élő Dörnyei Gábor a hazai könnyűzenei és ütős élet egyik meghatározó személyisége.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. június 15. péntek, 14:30

Közreműködött Arany és Platina lemezeken, a Walt Disney Co. stúdiófelvételein, kiadott két sikeres multimédiás szólóalbumot valamint egy koncert DVD-t. Jelenleg a londoni West End egyik legsikeresebb tribute showjában, a Michael Jackson - Thriller Live Show-ban játszik, Európa legnagyobb könnyűzenei akadémiáin tart dob mesterkurzusokat, Andy Whitmore-ral az Atomic Kitten, a Kool and the Gang és Dannii Minogue producerével dolgozik együtt. Magyarországi elismerései mellett (Az év Dobosa, Emerton Díj, Arany Dobverő Díj, Magyar Rádió Dobosa stb.) 2010-ben az angol RHYTHM Magazine a "világ 10 legjobb fiatal dobosa" közé választotta.

Ajánlatunk


Az évad művésze, Snétberger Ferenc koncertsorozatának első estjére vadonatúj mű ősbemutatójával készül. Movements című háromtételes darabjában zeneszerzőként és virtuóz szólistaként is remekel.

Tóth-Vajna Zsombor a fiatal magyar historikus régizenészgeneráció kiemelkedő tehetségű tagja, karmester és a régi billentyűs hangszerek specialistája: orgona-, csembaló-, fortepiano- és klavikordművész. Tanulmányait a budapesti Zeneakadémián és az Amszterdami Konzervatóriumban végezte.

Poirot nyomozó kényelmes hazaútra vágyik a legendás, káprázatos Orient Expresszen. Csakhogy az előkelő útitársak között akad valaki, aki nagyon gyanús. Annyira gyanús, hogy bele is hal. A gyilkos pedig közöttünk van, hölgyeim és uraim… és nem is biztos, hogy egyetlen áldozattal beéri.

Ajánló


Amikor 1868-ban meghalt Rossini, Verdi arra buzdította zeneszerző honfitársait, alkossanak közösen requiemet a Mester emlékére úgy, hogy minden komponista egy-egy…

Antony Jay és Jonathan Lynn politikai komédiája, amelynek az eredetét jelentő tévésorozat a BBC műsorán aratott világsikert, a hatalom sajátos…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!