Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


Dorottya Láng dalestje / BUDAPESTI WAGNER-NAPOK

Dorottya Láng dalestje / BUDAPESTI WAGNER-NAPOK

Dorottya Láng, a bécsi Kurier hasábjain páratlannak nevezett, a Musik Heute klasszikus zenei hírügynökség által pedig az elbűvölő és elvihatatlanul jelzőkkel illetett tehetségének köszönhetően vívott ki magának nemzetközi elismertséget.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. június 10. szombat, 16:00

A budapesti születésű mezzoszoprán a bécsi Zene- és Előadó-művészeti Egyetemen szerzett diplomát, majd rangos versenyeken ért el előkelő helyezéseket, 2012-ben pedig megnyerte az Emmerich Smola Versenyt. 2012 és 2014 között a bécsi Volksoper, 2014/15-ben pedig a Mannheimi Nemzeti Színház tagja volt, a 2015/16-os évad óta a Hamburgi Állami Operához köti szerződés, ahol a Daphne címszerepében debütált, valamint alakította Varvarát (Kátya Kabanová), Dorabellát (Così fan tutte), Florát (Traviata), Cherubinót (Figaro házassága) és Jancsit (Jancsi és Juliska). Vendégszerepelt többek közt a RuhrTriennalén és a Malmői Operában, dalestet adott, illetve koncerten lépett pódiumra többek közt a bécsi Konzerthausban és Musikvereinban, valamint visszatérő vendégként az Oxford Lieder Festivalon.

A 2016/17-es évadban anyaszínházában énekli a Hamupipőke címszerepét és Hermiát (Szentivánéji álom), fellép a hamburgi Elbphilharmonie-ban Mahler VIII. szimfóniájának Kent Nagano vezényelte produkciójában, debütál a Tonkünstler Zenekarral Beethoven IX. szimfóniájában, és szintén először lép fel Hohenemsben a Schubertiadén, ahol dalestjén korunk egyik legkeresettebb zongorakísérője, Helmut Deutsch lesz a partnere, ahogyan a Müpában is.

Műsor:

Liszt: A Rajna fényes árján; Loreley; Isten veled; A három cigány
Wagner: Wesendonck-dalok
    
Berlioz: Nyári éjszakák; Ophelia halála


Rendező: Müpa

Ajánlatunk


Richard Wagner PARSIFAL Színpadszentelő ünnepi játék három felvonásban, német nyelven, magyar angol és német felirattal

Ajánló


A Szép nyári nap című musical valamikor a hetvenes években játszódik Bácsszentmárián, egy olyan építőtáborban, amelyik közel van a jugoszláv…

43. alkalommal rendezik meg áprilisban az Országos Táncháztalálkozó és Kirakodóvásárt, a Kárpát-medence legnagyobb élő népművészeti összművészeti eseményét.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!