Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


Édes Alkony

Édes Alkony

Harsányi Gábor: Édes Alkony zenés vígjáték
Pódium Színház előadása
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. augusztus 3. péntek, 19:00

Az Édes Alkony szanatóriumban Szepi, az ország egyik legnagyobb színésze éppen a rehabilitációját tölti, ahol Kátya nővér mindent megtesz azért, hogy jó kedvre derítse bálványát. Hirtelen felbukkan a legjobb barátja, az ország második „első legjobb színésze”, Pajor Vilmos egy fiatal ledér hölgy társaságában. Az eseményeket tetézi egy besurranó életveszélyes gyilkos. Mi várhat ránk? Zene, krimi, ének, tánc, humor!!!

Főszerepben: Harsányi Gábor Jászai Mari-díjas színész

Ajánlatunk


Gyere el! Nem fogsz megváltozni, de lesz a darabban egy-két hozzád hasonló figura. Talán még azt is megtudod, hogy miért ANYÁM ORRA a címe!

Az előadás arról szól, milyen hazugságban élni, hazugságban leélni egy életet, és milyen, ha ezt a hatalmi elit különféle rétegeinek való megfelelés kényszeríti ránk. (Kovács Bálint)

Mary Chase groteszk vígjátékának címszereplője egy több mint két méter magas, nagy fehér nyúl, akit Harveynak hívnak. Ez a Harvey, Elwood bácsi legjobb barátja, egyesek szerint nem is létezik, csak az ő fejében, de a valóságban mégis sok galibát és félreértést okoz.

Ajánló


Az egyszerre szívszorító és mulatságos tragikomédiában két, egymástól távol élő nővér, az egykor szépségükről elhíresült Szkalla-lányok sokszínű, sokféle dinamikájú küzdelmét…

A Monte Cristo grófja egy igazi, nagy ívű, romantikus musical Dumas regénye alapján. Szerelem, intrika, bosszú, szenvedély Szomor György dalaival,…

A BFZ áprilisi Haydn–Mozart-koncertje a márciusi műsor párjának tekinthető.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!