Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


Ennio Morricone 60 év zene - Világturné
2

Ennio Morricone 60 év zene - Világturné

A nemzetközileg ismert olasz filmzeneszerző, Ennio Morricone jövő év elején világkörüli turnéval ünnepli hivatásos zeneszerzői és karmesteri pályájának 60. évfordulóját.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2016. január 17. vasárnap, 20:00

Tavalyi európai turnéján több mint 150.000 belépőjegy talált gazdára, mindenütt átütő sikerrel, vastapssal  és elismerő médiavisszhanggal kísérve a fellépéseket.

Az eljövendő turnéval kapcsolatosan Morricone a következőket mondja:

“Hatalmas élmény, hogy műveimet fiatalok és idősebbek, a legkülönbözőbb anyagi és kulturális háttérrel rendelkező rétegek egyaránt örömmel meghallgatják. Munkásságom 60 éve során több mint 600 művet komponáltam, ebből jónéhány vált generációkon átívelő ismert slágerré. Jövőre egy teljesen új programmal lépünk fel. Tervezek például egy szvittet, melynek elemeit 7 különböző mozifilmhez szereztem, és ezek mindegyike Oscart nyert! De természetesen játszunk klasszikus darabokat a nagyszerű Sergio Leone-féle westernekből is.”

Ennio Morricone több mint 500 zeneművet komponált kifejezetten mozi- és tévéfilmek aláfestéséhez, emellett pedig több mint 100 klasszikus zeneművet jegyez. Volt egyszer egy vadnyugat, Egy maréknyi dollárért, A Profi, Aki legyőzte Al Caponét, Volt egyszer egy Amerika, A misszió, Cinema Paradiso, A legjobb ajánlat, stb. A Jó, a Rossz és a Csúf című film zenéje a második helyet foglalja a valaha komponált legjobb filmzenék Top 200-as listáján.

A 60 ÉV ZENE - VILÁGTURNÉ 2016. január 15-én Prágában indul. Prága az otthona Morricone szeretett együttesének, a Cseh Nemzeti Szimfonikus Zenekarnak, amely előző nemzetközi turnéja során is kísérte a mestert, és főbb nemzetközi mozifilmjeihez velük készített lemezfelvételt. Csakúgy mint a korábbi turnék során, a programban több mint 200 zenész és énekes szerepel majd a színpadon.

Minden idők egyik legnagyobb hatású filmzeneszerzője, Ennio Morricone 2016. január 17-én maga vezényli csodálatos műsorát a Budapest Sportarénában.

 

Ajánlatunk


A világhírű francia mágus, Eric Lee először Budapesten.

Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan vonzalmát tárja a közönség elé, 21. századi, extravagáns környezetben.

Ajánló


Gyere el! Nem fogsz megváltozni, de lesz a darabban egy-két hozzád hasonló figura. Talán még azt is megtudod, hogy miért…

Nagy siker Európában: Norvégiától Olaszországig, Portugáliától Bulgáriáig, a nagy szimfonikus zenekar, a Lords of the Sound végre Magyarországra érkezik a…

Az előadás arról szól, milyen hazugságban élni, hazugságban leélni egy életet, és milyen, ha ezt a hatalmi elit különféle rétegeinek…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!