Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


Escargo hajója Színházi és Nevelési Szövetkezet: Őket is hazavárták
3

Escargo hajója Színházi és Nevelési Szövetkezet: Őket is hazavárták

„Nem bírja az ember ésszel felfogni… egyszer csak ott van valaki, akinek nem kéne ott lennie.”
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. május 4. csütörtök, 19:00

Naponta olvassuk a híreket, látjuk a felvételeket a híradóban, nézzük a képeket a facebookon, halljuk a sztorikat az ismerőseinktől és jómagunk is jelentős eséllyel szemtanúi vagy részesei lehetünk a baleseteknek. De mit tehetünk az amúgy már közhelyesnek vált problémával? Hogy hívjuk fel hitelesen, érdekesen és sallangmentesen a figyelmet? Kinek, kihez szóljunk? Egyáltalán van értelme erről beszélni?

Történetünk kétpólusú, egyik oldalon egy balestet túlélt ám el nem ítélt fiatal férfi, míg másik oldalon a balesetben elhunyt családapa lánya történetét vizsgáljuk. Előadásunk a családi viszonyok átrendeződését és a gyász különböző folyamatait mutatja be.

Az Apolló Kulturális Egyesület 2001-ben alakult, kultúraszervező és színházalkotói célokkal. Az elmúlt 15 év alatt a Dél-Dunántúli régió egyik meghatározó amatőr színházi, művészeti nevelési és közösségfejlesztési pontjává nőtte ki magát. Az egyesület, mostanra három intézmény fenntartójaként működik, köztük az Escargo Hajója Színházi és Nevelési Szövetkezet – alternatív, ifjúsági és felnőtt színházzal foglalkozó függetlenszínházi intézmény.
Feladatai: diák és amatőrszínházi előadások, színházi nevelési programok létrehozása, tehetséggondozás, befogadó színház.

Szereplők: Ágoston Gáspár, Cseri Hanna, Fenyvesi Mihály, Hir Bálint, Kusz Petra, Monostori Ákos, Várnai Enikő
Rendező munkatársa: Algharati Amir
Rendező: Tölgyfa Gergely

Az előadás a Baranya Megyei Balesetmegelőzési Bizottság és az Emberi Erőforrások Minisztériumának támogatásával jött létre.

Ajánlatunk


zenés családi roadmovie 10-től 100 éves korig

Tizenkét embernek kell döntenie egy ember sorsáról: bűnös vagy nem bűnös. De hogyan hozhat egyhangú döntést, hogyan találhatja meg a közös nevezőt egy teljesen különböző emberekből álló társaság, akik még a szavak jelentésében sem tudnak megegyezni egymással?

A „Popzene időgépben” koncepció mögött mindenki által ismert kortárs popsikerek és örökzöld popslágerek swingesített, jazzesített, doo-woposított, Motown-hangzású soulba ültetett feldolgozásai húzódnak meg. Egyszerű, de nagyszerű ötlet, ami tökéletesen működik.

Ajánló


19:00 Kapunyitás 20:00 Beton.Hofi 22:00 Krúbi Beton.Hofi Rap Artist Krúbi háromszoros Fonogram-díjas énekes, rapper, zeneszerző, szövegíró. Első dalában, a 2017…

Az előadásban megidézett kor egybeesik A hattyúk tava ősbemutatójának idejével (1877). Ugyanakkor a XIX. század második fele az elburjánzó elmegyógyintézetek,…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!