Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


Estafest! (NL) – „Bayachrimae” – BMC lemezbemutató koncert

Estafest! (NL) – „Bayachrimae” – BMC lemezbemutató koncert

Az Estafest tagjai a holland zenei élet legexcentrikusabb improvizatív művészei közül kerülnek ki. Közülük hárman is elnyerték a tekintélyes VPRO Boy Edgar Jazz-díjat, s valamennyien igényes saját zenei alkotásokat tudhatnak magukénak különböző, folyamatosan működő hazai és nemzetközi projektjeik révén.
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. június 14. szerda, 21:00

Az Estafest keretében e négy öntörvényű játékos intéz egymáshoz kihívást egy jobbára improvizatív zenei párbeszéd formájában: úgymond élőben hangszerelnek, így dalaik mindahány előadása azok egy-egy rögtönzött megzenésítését jelenti, s az így keletkező különleges érzés közönségükre is átragad: „nincs mitől félnünk, hiszen mindaz, amit csinálunk, itt és most történik – néha elszállunk, majd visszatérünk a földre, s mindezt rettenetesen élvezzük”.

Az Estafest azt a mélységes zenei szabadságot jelenti, amely bármilyen inspirációs forrásnak vagy egyéni színnek bármikor teret enged. Szerzeményeik a legelső hangtól kezdve párbeszédre ösztönöznek.

Bármerre lépjenek is fel, az Estafest vibráló energiája világszerte megragadja a közönséget. Nemzetközi fesztiválokon és klubokban egyaránt koncerteztek, s a kvartettet beválasztották az évente megrendezett brémai Jazzahead! szakmai vásár előadói közé is.

A Bayachrimae a csapat a harmadik albuma, amelynek dalait – egy, az Opus Jazz Clubban készült élő felvétel kivételével – a BMC koncerttermében vették fel. A címadó szókombináció a csapat inspirációs forrásaira utal: a Közép-Afrikában élő bayaka népcsoport zenéjére és a híres angol reneszánsz zeneszerző, John Dowland Lachrimae című darabjára. Mindkettő olyan zenei kultúrát képvisel, amelyben egyetlen zenei sor áll a középpontban s a létrejövő egész egy-egy ilyen sor következménye, nem pedig fordítva.

A lemez a koncert napján kedvezményes áron vásárolható meg az BMC információs pultjánál.

Közreműködik:

Mete Erker - szaxofon, klarinét
Oene van Geel - brácsa, cajon
Anton Goudsmit - gitár
Jeroen van Vliet - zongora

Kérjük Önöket, hogy az Opus Jazz Clubba váltott jegy mellé ne felejtsenek el asztalt foglalni! Asztalt jeggyel, internetes jegyváltás esetén utalványazonosítóval rendelkező vendégeinknek tudunk foglalni. Az asztalfoglalásokat legkésőbb 21 óráig tudjuk fenntartani! Közvetlenül koncertkezdés előtt történő jegyvásárlásnál vendégeink a meglévő asztalokat érkezési sorrendben foglalhatják el.
Tel: (+36 1) 216 7894

Ajánlatunk


Május 11-én fergeteges ValMar koncerttel zárul a 2024-es Pápai Expo és Agrárpiknik, az év legmenőbb agrárrendezvénye.

Ajánló


Schiller szenvedélyektől szétrobbanó darabjában örök ellentétpárok csapnak össze: a kötelesség és a szabadság, a hatalomvágy és az erkölcsi tisztaság, a…

A musicalben árva gyerekek egy csapata kószál a háborús front kellős közepén. Egy békés hajlékra vágynak, ahová behúzódhatnak éjszakára. És…

Mogyeszt Muszorgszkij BORISZ GODUNOV Opera négy felvonásban, prológussal, orosz nyelven, magyar és angol felirattal

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!