Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


Fenyő Miklós: "Valami készül Pestbudán"

Fenyő Miklós: "Valami készül Pestbudán"

„Összegyűltek a jampecok
Valami készül Pestbudán
Őrült hajlakk illatot
Visz a szél szét a kék Dunán”

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2016. augusztus 27. szombat, 20:00

Aki ismeri Fenyő Miklós dalait, tudja, hogy a fenti sorok a Fiatal a nyár című dalának kezdő versszakában hangzanak el. Bár augusztus 27-ét már inkább nyár végének nevezzük, de aznap egy estére ismét fiatal lesz a nyár azoknak, akik kilátogatnak a Margitszigeti Szabadtéri Színpadra.

Az immáron tradíciónak számító, augusztus végi koncerten Fenyő Miklós idén 19. alkalommal várja közönségét, hogy bemutassa és előadja nekik mi is készült Pestbudán 2016-ban.

Ahogy eddig sem, így idén sem maradhatnak ki a vendégek az est programjából. Augusztus 27-én Miklós két, nagyon tehetséges, a magyar könnyűzenei élet meghatározó előadóját Judyt és Rácz Gergőt, kérte fel, hogy színesítsék az est fényét.

Tehát újra itt a margitszigeti koncert. Aki már volt Fenyő Miklós koncerten, tudja mi vár rá, aki még nem volt, ne hagyja ki a pálmafás, limbós, jampis-angyalos hangulatot.

Ajánlatunk


A kubai mulatók forró, szivarfüstös éjszakáinak sztárja, a kubai nép elsőszámú kedvence, a HABANA SOCIAL CLUB zenekar a 2024-es világkörüli utolsó turnéjára kiegészült a világhírű Tropicana Club szólótáncosaival és így egy különleges műsorral várja mindazokat, akik egy igazi karibi élményre vágynak.

A Budapesti Operettszínház kiemelten fontosnak tartja, hogy támogassa autista embertársainkat a minél teljesebb élet megteremtésében és megélésében, ezért – ahogyan immár hagyománnyá vált – idén is gálakoncertet rendez az Együtt az Autistákért Alapítvány javára.

Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. De ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

Ajánló


Budapest, 2024. október 10. – A Piero Barone, Ignazio Boschetto és Gianluca Ginoble alkotta világhírű olasz pop-opera trió, az IL…

Az előadás a műfajtól megszokott módon nincs híján humornak, játékosságnak, A mosoly országa a kibékíthetetlen világnézeti ellentétek, kulturális és társadalmi…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!