Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


Fiatal Félőrültek Fesztiválja, műsorvezető: Felméri Péter

Fiatal Félőrültek Fesztiválja, műsorvezető: Felméri Péter

A Dumaszínház tehetségkutatója

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. április 23. hétfő, 19:00

Az FFF a Dumaszínház 11 éves múltra visszatekintő tehetségkutatója, amelyen számos ma már országos hírű humorista  kezdte a karrierjét.

A tehetségkutatón 3600 fellépő fordult meg az évek során. A szabályok az utóbbi években változatlanok, bárki jelentkezhet a fellepo@dumaszinhaz.hu email címen. Az esten közönség előtt méretik magukat a fellépők, akik piros kártyákkal szavaznak arról, ki marad továbbra is versenyben. A bennmaradók között végül a nézők szavazatai döntenek. Ígéretes pályakezdések, soha még vagy soha többet nem látott fellépők színes kavalkádja. Az FFF esteken a műsorvezető Csenki Attila vagy Felméri Péter.

 

Az előadás időtartama 120-150 perc, 1 vagy 2 szünettel (a fellépők számától függően)

Ajánlatunk


Az István, a király egy családi viszály története: Géza fejedelem halála után fia örökölné a hatalmat, de a hagyományokra hivatkozva nagybátyja, Koppány is tömegeket gyűjt maga köré. István külföldi támogatással megszilárdíthatja a pozícióját, de a véres összecsapás elkerülhetetlen.

„Az ok, ami miatt a Szerelmes Shakespeare-t az irodalommal foglalkozó kutatók és kritikusok is élvezetesnek találják, nem más, mint hogy a narratíva nagyon öntudatosan játszik el azokkal az életrajzi fantáziákkal, amelyek az idők során Shakespeare köré épültek.” (Adam Hooks)

Isten eljön hozzánk, mert nagyon sok mondanivalója van. Megosztja gondolatait az elmúlt néhány tízezer év történéseiről és tapasztalatairól, válaszol az időközben felmerült kérdésekre és bemutatja a projekt fejlesztésének további lépcsőit.

Ajánló


Tizenkét embernek kell döntenie egy ember sorsáról: bűnös vagy nem bűnös. De hogyan hozhat egyhangú döntést, hogyan találhatja meg a…

Claude Magnier legendás bohózatában Louis de Funès 13 év alatt több mint hatszázszor játszotta Barnier szerepét – amit filmen később…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!