Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


Filmfónia2

Filmfónia2

Multimédiás koncertélmény – a Miskolci Szimfonikusok újabb szuperprodukciója



 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. május 18. péntek, 19:00

A Miskolci Szimfonikus Zenekar legújabb projektje minden képzeletet felülmúl.

A Miskolci Generali Aréna egy estére moziteremmé változik, ahol megelevenednek a zenetörténelem legnagyobb klasszikusai. Nem csak képben, és nem csak zenében!

Ismét elhozzuk Hollywoodot a miskolci közönségnek! Újragondolva a 2009-es nagysikerű Filmfónia koncertünket, 2018. május 18-án itt a mindenki által várt Filmfónia 2..

Aki ott volt 2009-ben a filmzenés koncerten, vagy akár a legutóbbi aréna-koncertünkön, a Hooligans Symphonic-on, az tudja: varázslatos este elé nézünk.

A legismertebb és felejthetetlen filmek közül válogattunk a Filmfónia 2. koncertre, amelyek nem csupán történetükkel, de zenéjükkel is maradandót alkottak. Igazi szuperprodukcióval készülünk; emeletes óriás-színpadunk teljes szélességében, a Sportcsarnok teljes magasságában elevenednek meg kedvenc filmjeink, miközben a mindenki által ismert dallamok szólnak élőben, nagyzenekarral. Az élőképek további 2 óriás ledfalon jelennek meg, hogy a Zenekar is láthatóvá váljon.

Hangzásban Radics Gigi csodás énekhangja és a Fráter Kórus teszi teljessé. A hangeffektekről -, melyek teljessé teszik az élményt, - külön stáb gondoskodik. A hangzást speciálisan erre az estére tervezett hangrendszer biztosítja, mely a hagyományostól eltérően, körülöleli a közönséget, így valóban egy grandiózus mozi-teremben érezhetjük majd magunkat.

A filmek bizonyos részletei pedig meg is elevenednek a Miskolci Balett jóvoltából.

VEZÉNYEL: Werner Gábor

KÖZREMŰKÖDŐK: 

Ének: Radics Gigi

Fráter Kórus

Miskolci Balett

Műsorvezető: Kautzky Armand

Az est dirigense Werner Gábor, a Budafoki Dohnányi Zenekar karmestere, a Virtuózok című televíziós vetélkedő zenei vezetője lesz, akit a Hooligans Symphonic koncertünkön már megismerhetett a miskolci közönség.

Az est házigazdája Kautzky Armand.

2018. májusában részesei lehetünk egy igazi 21. századi, multimédiás szuperkoncertnek.

Ajánlatunk


zenés átirat két részben

Kukorica Jancsi és Iluska megindító szerelmi története, a csodás, magyar népmesei motívumokban bővelkedő daljáték, mely híven követi az eredeti művet - és amely több mint száz éve visszatérő sikerdarabja a hazai és határon túli színpadoknak -, negyven év után ismét látható lesz a Budapesti Operettszínházban.

A zenés vígjáték műfaja mindig közönségsiker! Garancia erre Eisemann Mihály zenéje, Halász Imre fergeteges jelenetei és a Szegedi Nemzeti Színház új bemutatóját jegyző rendező-koreográfus, Juronics Tamás neve.

Ajánló


Isten eljön hozzánk, mert nagyon sok mondanivalója van. Megosztja gondolatait az elmúlt néhány tízezer év történéseiről és tapasztalatairól, válaszol az…

Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!