Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


Filmfónia2

Filmfónia2

Multimédiás koncertélmény – a Miskolci Szimfonikusok újabb szuperprodukciója



 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. május 18. péntek, 19:00

A Miskolci Szimfonikus Zenekar legújabb projektje minden képzeletet felülmúl.

A Miskolci Generali Aréna egy estére moziteremmé változik, ahol megelevenednek a zenetörténelem legnagyobb klasszikusai. Nem csak képben, és nem csak zenében!

Ismét elhozzuk Hollywoodot a miskolci közönségnek! Újragondolva a 2009-es nagysikerű Filmfónia koncertünket, 2018. május 18-án itt a mindenki által várt Filmfónia 2..

Aki ott volt 2009-ben a filmzenés koncerten, vagy akár a legutóbbi aréna-koncertünkön, a Hooligans Symphonic-on, az tudja: varázslatos este elé nézünk.

A legismertebb és felejthetetlen filmek közül válogattunk a Filmfónia 2. koncertre, amelyek nem csupán történetükkel, de zenéjükkel is maradandót alkottak. Igazi szuperprodukcióval készülünk; emeletes óriás-színpadunk teljes szélességében, a Sportcsarnok teljes magasságában elevenednek meg kedvenc filmjeink, miközben a mindenki által ismert dallamok szólnak élőben, nagyzenekarral. Az élőképek további 2 óriás ledfalon jelennek meg, hogy a Zenekar is láthatóvá váljon.

Hangzásban Radics Gigi csodás énekhangja és a Fráter Kórus teszi teljessé. A hangeffektekről -, melyek teljessé teszik az élményt, - külön stáb gondoskodik. A hangzást speciálisan erre az estére tervezett hangrendszer biztosítja, mely a hagyományostól eltérően, körülöleli a közönséget, így valóban egy grandiózus mozi-teremben érezhetjük majd magunkat.

A filmek bizonyos részletei pedig meg is elevenednek a Miskolci Balett jóvoltából.

VEZÉNYEL: Werner Gábor

KÖZREMŰKÖDŐK: 

Ének: Radics Gigi

Fráter Kórus

Miskolci Balett

Műsorvezető: Kautzky Armand

Az est dirigense Werner Gábor, a Budafoki Dohnányi Zenekar karmestere, a Virtuózok című televíziós vetélkedő zenei vezetője lesz, akit a Hooligans Symphonic koncertünkön már megismerhetett a miskolci közönség.

Az est házigazdája Kautzky Armand.

2018. májusában részesei lehetünk egy igazi 21. századi, multimédiás szuperkoncertnek.

Ajánlatunk


A belépőjegy tartalma a múzeum kiállításának megtekintését (végvári életpanoptikum, huszárbaba gyűjtemény, régi eszközök gyűjteménye, porcelánbaba gyűjtemény, csárda múzeum, lovas eszközök gyűjteménye...) állatudvar, nyuszisimogató, magában foglalja a mosdó használatát, játszótérét és a program leírásában szereplő összes szolgáltatást.

Mozgalmas, pörgős időszak: gőzerővel készül a Fővárosi Nagycirkusz a „Csillagok, égbeli tűk” című előadásra

Sir Kenneth MacMillan / Liszt Ferenc – John Lanchbery MAYERLING Balett három felvonásban

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!