Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


Focusyear Band 18 (CH/E/AR/F/PL/N/USA/H)

Focusyear Band 18 (CH/E/AR/F/PL/N/USA/H)

Az FY17 (FocusYear17) egy olyan különleges jazz-ösztöndíj, amely lehetővé teszi a zenészek számára, hogy egy teljes éven át kizárólag a zenére koncentráljanak, mentesülve az egzisztenciális gondok, felsőoktatási tanterv, kreditek és vizsgák nyomasztó terheitől – s mindezt egy olyan nemzetközi zenekarban, mely a legtehetségesebb zenészekből áll, s akikhez a jazz színtér világviszonylatban is kiemelkedő személyiségei csatlakoznak.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. április 18. szerda, 20:00

Ez az álom vált valóra a jazz oktatás világviszonylatban is egyedülálló helyszínén, a bázeli Musikhochschule / FHNW Jazzcampusán.

Az osztrák gitáros, Wolfgang Muthspiel a kezdeményezője és vezetője ennek a rendkívüli projektnek, amely Európában egészen új, és a jazz műfajának olyan „nehézsúlyú” egyéniségeit hozza el a résztvevők kéthetes mesterkurzusaira, mint Dave Holland, Avishai Cohen, Becca Stevens, Joshua Redman, Django Bates vagy Steve Swallow.

A világ minden tájáról érkező pályázatok gondos elbírálása és az ezt követő meghallgatások után az ösztöndíj kurátorai nyolc zenészt választottak ki a Focusyear zenekar tagjainak. A csapat 2017 szeptemberétől rendszeresen fellép a Jazzcampus klubjában, és zenéjüket a Jazzcampus stúdiójában felvételeken rögzítik is. Az ösztöndíj záró fejezeteként kiemelkedő klubokban és fesztiválokon adott koncertturné során nemzetközi megmérettetésükre is sor kerül.

A japán és lengyel gyökerekkel renelkező énekesnő, Yumi Ito 1990-ben született Baselben, és Zürichben nőtt fel. 2017-ben fejezte be a mesterszakot a Hochschule für Musik / FHNW Jazzcampusán, s már egy évvel korábban a Frauenfeld Fesztivál “Generations” projektje keretében megvalósuló “Unit-Band 2016” tagjává választották. Az 1985-ben Màlagán született spanyol szaxofonos, Enrique Oliver játéka már mintegy 30 albumon hallható, köztük Jorge Rossy és Perico Sambeat lemezein. Az argentín trombitás Sergio Wagner 1988-ban Buenos Aires közelében született, és tanulmányait a főváros Manuel de Falla Konzervatóriumában végezte. A francia harsonás Paco Andreo Lyonból származik, Chambéry-ben és Párizsban tanult, s őt is  beválasztották  “Unit-Band 2016” tagjai közé. Szymon Mika lengyel gitáros, aki tavaly járt már az Opusban, a Katowicei Zeneakadémián szerezte meg az master fokozatot, ezután egyenesen Bázelbe vezetett az útja. A zongorista Olga Konkova 1969-ben született Moszkvában, s zenei tanulmányait előbb ott, majd a Berklee-n végezte, ezt követően Norvégiában telepedett le. A bőgös és zeneszerző, Danny Ziemann már 16 éves korában szabadúszó zenészként kereste kenyerét, jelenleg a New York állambeli Rochesterben tanít. Londoni, majd a bostoni Berklee College-ben folytatott tanulmányai végeztével a különféle formációk vezetőjeként vagy tagjaként az Opusban rendszeresen fellépő dobost, Juhász Mártont 2014-ben és 2015-ben is az Év dobosává választották a JazzMa online olvasói szavazásán.

Közreműködik:

Yumi Ito - ének
Enrique Oliver - tenorszaxofon
Sergio Wagner - trombita
Paco Andreo - harsona
Szymon Mika - gitár
Olga Konkova - zongora
Danny Ziemann - nagybőgő
Juhász Márton - dob

Kérjük Önöket, hogy az Opus Jazz Clubba váltott jegy mellé ne felejtsenek el asztalt foglalni! Asztalt jeggyel, internetes jegyváltás esetén utalványazonosítóval rendelkező vendégeinknek tudunk foglalni. Az asztalfoglalásokat legkésőbb 21 óráig tudjuk fenntartani! Közvetlenül koncertkezdés előtt történő jegyvásárlásnál vendégeink a meglévő asztalokat érkezési sorrendben foglalhatják el.
Tel: (+36 1) 216 7894

Ajánlatunk


Pietro Mascagni PARASZTBECSÜLET / MESSA DI GLORIA Koncertszerű előadások magyar, angol és eredeti nyelvű felirattal

Schiller szenvedélyektől szétrobbanó darabjában örök ellentétpárok csapnak össze: a kötelesség és a szabadság, a hatalomvágy és az erkölcsi tisztaság, a megfelelési kényszer és önmagunk vállalása, az önzés és a szerelem.

Ajánló


A „Csirbiri” koncerten a filmkoncert zenei anyagából hallható válogatás, amely csokorba fogja Halász Judit egyedülálló pályafutásának legnépszerűbb alkotásait.

Mozgalmas, pörgős időszak: gőzerővel készül a Fővárosi Nagycirkusz a „Csillagok, égbeli tűk” című előadásra

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!