Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


Földrengés Londonban
8

Földrengés Londonban

Mike Bartlett Földrengés Londonban

Színmű
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. április 22. vasárnap, 19:00

Három lány, három nővér: Sarah, Freya és Jasmine – egy híres politikus, akit megzsarolnak, egy tanárnő, aki gyermeket vár és egy lázadó egyetemista, aki éjszakánként sztriptízbárban táncol. Apjuk, Robert Crannock, az ismert klímakutató, borúsan látja bolygónk jövőjét, és ezt a borúlátását sikerül lányaiba is átplántálnia. A három lány kitartóan küzd a szerelemért és egy boldogabb, szebb jövőért, de az életük csak egyre jobban összekuszálódik. Milyen élet vár ránk itt a Földön? Milyen jövője lesz az utódainknak? A lányok ezekre a kérdésekre is keresik a válaszokat, és mindegyikük más megoldást talál arra, hogy hogyan legyenek boldogok. Az új kortárs angol darab hihetetlen izgalmasan, fordulatokban gazdagon mutatja be néhány ember sorsát, miközben sok humorral és zenével mesél az élet nagy kérdéseiről.

A Vígszínház mindig is érzékenyen figyeli a világban zajló folyamatokat, és a 2015/2016-os évadban az Augusztus Oklahomában, a Mikve, a Punk Rock, a Billy világa és a Fátyol nélkül után újra egy fontos, társadalmi kérdéssel foglalkozó kortárs darabot tűz műsorára. A Földrengés Londonban témája egy mindannyiunkat nyomasztó globális probléma: a Föld jövője, vagyis a gyerekeink, az unokáink jövője.

Ajánlatunk


Ahogy egy kritikusa írta: „Akinek nehéz a szíve, vagy csak melegségre vágyik, nézze meg ezt a darabot. Aki a nagy generáció tagja és képtelen megérteni az unokáját, vagy az ipszilon generációé, és kiborítják a nagyszülei, nézze meg ezt a darabot. Aki egyszerűen szereti a színházat, nézze meg ezt a darabot.”

40 évvel első szegedi előadása után visszatér az István, a király!

A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló AI látványosság!

Ajánló


A „Csirbiri” koncerten a filmkoncert zenei anyagából hallható válogatás, amely csokorba fogja Halász Judit egyedülálló pályafutásának legnépszerűbb alkotásait.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!