Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


Four stars - Janklovics, Kormos, Mogács, Szomszédnéni, vendég: Ács Fruzsina

Four stars - Janklovics, Kormos, Mogács, Szomszédnéni, vendég: Ács Fruzsina

Four Stars  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. október 25. szerda, 19:30

Az előadás időtartama kb. 110-120 perc, két szünettel

 

Janklovics Péter:

A Kisherceg tudósa, a Revizor, járási orvosa, idegbeteg, tolószékes rendező, zeneakadémiai oktató, és a Sziget arca is volt már.

Egy ember, akiben számtalan személyiség találkozik most már a dumaszínpadon is. Színész, humorista, performansz-harcos, kisfilm-hős, és szerethető antihős, alkalmi jelleggel rádiós műsorvezető. Évtizedes színészi tapasztalattal is lámpalázas előadás előtt.

Megmondta: senkiháziak kezében a popszakma, és nem megy ki a Szigetre, inkább üzérkedik a jegyekkel. Susogós melegítő, zsír verda, trikó, fonetikus angoltudás, ő Mr. Prodizsáj, akinek a humorára sem mondhatja senki, hogy nem tetszetős.

A literál zenei stílus nagykövete, a legtehetségesebb Michael Jackson-imitátor Michael Jackson óta.

 

 

 

Kormos Anett:

Kormos Anett, egyszeres jegygyűrűs, kétszeres gyermekes humorista. Korábban újságírásból próbált megélni, hiába.

Most humorizálásból próbál.(?) Tehetsége, humorérzéke amúgy elképesztő. A nézők/hallgatók általában el is képednek.

és az önkritika:

Tehetséges vagyok, okos, szép, többnyire szobatiszta. Alig használt, megkímélt állapotban, tartozékokkal (=két darab teljesen friss gyerek, egy darab picit romlott férj), dobozomban a kilencedik kerületben lehet átvenni. A családomra káros szenvedélyeim: mosok, főzök, takarítok. Ugyanezeket Önnél is vállalom, plusz némi felárért megsétáltatom kutyáját, gyerekét, megetetem kutyáját a gyerekével vagy gyerekét a kutyájával.

 

Mogács Dániel:

Színésznek készült, és ennek ellenére az is lett. Gyerekként talán ő volt az egyetlen, aki szerette volna E.T.-t valóban a Földön kívül tudni. A művészet nem csak szívügye, de genetikailag kódolt öröksége is.

Paranormális állatbarát, vagyis magyar származású mentalisták és látványos természetfilmek főhőseinek hiteles megformálója, aki sokáig távolságtartóan méregette a duma-színpadot, mielőtt magáévá tette.

Örül, hogy van társadalom, mert tudja kritizálni.

A magyar színházi kabaré újraélesztésén munkálkodó színész, humorista, rendező, mester-bábos. Brendon, a susogós mackó rendezője, mozgatója, hangja, a Kétfarkú Kutyapárt ex-polgármesterjelöltje, Dr. Mogács, a frissen megválasztott Köztársasági Elnök valóságos alteregója. A Munkaügyek Jóbejtje.

Az önálló estjének szereplője. A fiának az apja. Az anyjának a gyermeke. A kutyájának gazdája.

 

Szomszédnéni Produkciós Iroda:

A Szomszédnéni Produkciós Iroda humortársulat  2001-ben alakult, tagjai Bálint Ferenc és Tóth Szabolcs.

Ők a Showder Klub , a Comedy Central és a Rádiókabaré állandó fellépői, 2011-ben megkapták a Magyar Rádió „humor-oszkárját” a Bon Bon díjat, majd 2014-ben a Karinthy-gyűrűt. 

Az „Édeshármasban” című önálló estjük mellett láthatók a „Csakazértis” és a „Belül semmi” című produkciókban, illetve szereplői a Dumaszínház legújabb Roastjának. 

 

 

vendég:Ács Fruzsina:

Egy 23 éves lány,  nőnemű felnőtt ember, akit könnyebb megkerülni, mint átugrani mert, hogy elég magas. Újonc a stand uposok között, viszont Pszichológiát tanul szóval… krumpli, burgonya. A tudományos élet és a világ felé teljes odaadással valamint megkérdőjelezéssel fordul. 

Leghőbb vágya, hogy valami olyat tudjon mutatni a színpadon, ami megnevetteti, rádöbbenti, elgondolkodtatja, eufórikus állapotba hozza, meglepi, és nyugalommal tölti el az embereket, és egy ház, egy házat is nagyon szeretne erkéllyel.     

Egy lány, aki nem fél az igazságtól, egy nő aki rámutat arra ami elől mások elfordulnak, egy csoda egy leendő krőzus, aki tudja mi az az önirónia, egy diszlexiás félistennő aki szeret magáról egyes szám harmadik személybe bemutatkozást írni.    

 

Ajánlatunk


Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan vonzalmát tárja a közönség elé, 21. századi, extravagáns környezetben.

Schiller szenvedélyektől szétrobbanó darabjában örök ellentétpárok csapnak össze: a kötelesség és a szabadság, a hatalomvágy és az erkölcsi tisztaság, a megfelelési kényszer és önmagunk vállalása, az önzés és a szerelem.

Pietro Mascagni PARASZTBECSÜLET / MESSA DI GLORIA Koncertszerű előadások magyar, angol és eredeti nyelvű felirattal

Ajánló


Giuseppe Verdi AIDA Opera három részben, négy felvonásban, olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

Mindenkivel megeshet – mármint ha nő, és elmúlt annyi...

A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!