Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


Frames - Trambulin Fesztivál

Frames - Trambulin Fesztivál

A Trambulin Fesztivál keretében

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. május 26. péntek, 19:00

Keretek. Keretek között élünk, keretek közé épült társadalmunk. Mi történik, ha ezeket a falakat másképpen, máshonnan megközelítve élnénk életünket? Mi történne akkor, ha őszintén bevallanánk magunknak és egymásnak azokat, amiktől félünk, tartunk, vagy csak egyszerűen másképp élnénk életünket? Egy másfajta nézőpont, egy másik szempont. Mennyiben változna világunk?

Előadók: a Gangaray Trambulin táncosai
Zene: montázs
Koreográfus: Maday Tímea Kinga

Az előadás időtartama 40 perc

A Gangaray Dance Company komplex képzési és tehetségkutató programjának eredményeit demonstráló előadások az évad folyamán két alkalommal mutatkoztak be színházunkban. Az idén negyedszer megrendezett háromnapos Trambulin fesztivál rendhagyó módon két bemutatóval is jelentkezik.

A Trambulin képzési program elsődleges célja egy szakmailag elismert magyarországi és nemzetközi színvonal létrehozása. A felvételt nyert fiatal táncosok a képzés alatt a professzionális táncegyüttesek világába, a koreográfusok munkamódszereibe enged betekintést, ezzel bővítve szakmai felkészültségüket. A program legfőbb célkitűzése az iskolai és együttesi munka közötti űr betöltése: a pályájuk elején járó, még nem elég előadói tapasztalattal rendelkező táncosokat igyekszik  felkészíteni a valósgra, lehetőséget adni szakmai fejlődésükre.

Maday Tímea Kinga Fülöp Viktor-ösztöndíjas, Fringe díjas táncművész-koreográfus, a Gangaray Dance Company Trambulin, valamint a Bethlen Dance Workshop program alapító tagja és képzésvezetője. 2002-től tanult és dolgozott a P.A.R.T.S.-nál , részt vett David Hernandez, Anne Teresa De Keersmaeker a Rosas Company projektjeiben, tagja volt a Hofesh Shechter Dance Companynak. Szabadószú művészként részt vett a Cirque du Soleil , a Pataky Klári Társulat, a Közép-Európa Táncszínház, a PR- Evolution Dance Company, Anouk van Dijk és Falk Richter előadásaiban mint előadó, alkotó. Rendszeres meghívott mestere külföldi és hazai iskoláknak, kurzusoknak, többek között a brüsszeli P.A.R.T.S. Summer School-nak, a francia Balett de Lorraine együttesnek és a Magyar Táncművészeti Főiskolának.

Ajánlatunk


40 évvel első szegedi előadása után visszatér az István, a király!

„Nem fiatalok. Nem szépek. Nem hibátlanok. De ma este színpadra lépnek, és le sem engedjük őket, míg nem marad – alul semmi!”

Ajánló


43. alkalommal rendezik meg áprilisban az Országos Táncháztalálkozó és Kirakodóvásárt, a Kárpát-medence legnagyobb élő népművészeti összművészeti eseményét.

A Vízkereszt viharos tengerrel, hajótöréssel, gyásszal kezdődik, és három házassággal ér véget. A kettő között viharos szerelmek ütköznek, egy részük…

Pietro Mascagni / Ruggero Leoncavallo PARASZTBECSÜLET / BAJAZZÓK Egyfelvonásos operák olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!