Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


Gitárimprovizáció 43. Budafoki-T. Tavaszi Fesztivál

Gitárimprovizáció 43. Budafoki-T. Tavaszi Fesztivál

Luigi Cantelmo gitár improvizációi

„Budapest zeneileg és emberileg is inspirál”

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. május 15. hétfő, 19:00

Luigi Cantelmo egy dél-olasz tengerparti kisvárostól, Sapriból költözött Budapestre, ahová a szíve és a zenéje hozta. Előtte évekig Rómában élt, itt klasszikus és elektronikus gitárzenét tanult. Rómában koncertezett filharmonikus és könnyűzenei formációkban is, de hamar rájött, hogy a saját útját szeretné járni.

Korábbi önálló szerzeményeit csak virtuálisan, különböző zenei megosztó oldalakon mutatta be a hnagyközönségnek. Közvetlen visszajelzést, pozitív megerősítést először Magyarországon kapott, nem épp szikványos körülmények között. Budapest legforgalmasabb közterein utcazenélt és zenél hetente több alkalommal mind a mai napig. Teljesen elvarázsolja a terek hangulatát. Keze alatt megszelídül a gitár, letisztult dallamai mindenkinél „betalálnak”, képes a legmélyebb emberi érzéseket felébreszteni hallgatóságában, akár ismert melódiákat dolgoz fel, akár saját szerzeményeit szólaltatja meg.

„Tudom, hogy még az elején járok, de rájöttem, hogy ez az én utam és ezt részben Magyarországnak köszönhetem, az itt élő emberek különösen inspirálnak, szavak nélkül is érzem a bátorításukat, támogatásukat.”  - vallja Luigi.
Folyamatos kísérletező magatartásának köszönhetően Luigi zenei stílusát nehéz pontosan meghatározni: megtalálhatóak benne apop, rock, jazz és ambient lounge elemek is.

Zenéje kikapcsol, ellazít, felemel.

Produkciója ékes bizonytéka annak, hogy a mai modern zenei eszközök segítségével bárki egymaga is képes lehet egy teljes, magával ragadó hangzásvilágot kialakítani.

Ajánlatunk


Boris Eifman / ifj. Johann Strauss A PYGMALION-HATÁS Balett két felvonásban

Az előadás arról szól, milyen hazugságban élni, hazugságban leélni egy életet, és milyen, ha ezt a hatalmi elit különféle rétegeinek való megfelelés kényszeríti ránk. (Kovács Bálint)

Ajánló


Sir Kenneth MacMillan / Liszt Ferenc – John Lanchbery MAYERLING Balett három felvonásban

Giuseppe Verdi AIDA Opera három részben, négy felvonásban, olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

Gyere el! Nem fogsz megváltozni, de lesz a darabban egy-két hozzád hasonló figura. Talán még azt is megtudod, hogy miért…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!