Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


Giulia Valle Trio (E)

Giulia Valle Trio (E)

Közreműködik: Giulia Valle - nagybőgő, Marco Mezquida - zongora, David Xirgu - dob
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. május 6. szombat, 21:00


Az olaszországi születésű, de Barcelonában nevelkedett nagybőgős, Giulia Valle klasszikus zenei tanulmányait követően átkelt az óceán túlsó felére, és belevette magát New York jazzéletébe, ahol olyan mesterektől tanult, mint Scott Colley és Ben Street. Tehetségét hamar elismerték, számos akkori muzsikustársa közül csak kettőt említenénk, Gerald Cleaver időközben a kortárs jazz egyik legkeresettebb dobosa lett, az idősebb nemzedékhez tartozó kiváló trombitás, John McNeil pedig 2003-ban rögtön lemezfelvételre hívta a fiatal bőgőst.

Barcelonába való visszatérését követően Giulia csakhamar a manapság igencsak pezsgő katalán jazz egyik vezető figurája lett. Három saját állandó formációja mellett számtalan projektben vett és vesz részt 'co-leaderként', illetve 'side-womanként', amelyet mi sem biznyít jobban, mint hogy a 2000-es évek eleje óta csaknem húsz lemezen hallható  játéka. A Katalán Zenei Szövetség háromszor jutalmazta az 'Év zeneszerzője' díjjal, s további kétszer nyerte el az 'Év zenekara' díjat kvintettjével.

Az Opus Jazz Club látogatói jól emlékezhetnek a bőgős-zenekarvezető kvintettje, a Giulia Valle Group fergeteges koncertjére 2014-ben. Ezúttal másik stabil formációjával érkezik az Opusba: a Giulia Valle Trio zongoristája a klub Fazioli-sorozatában áprilisban szólóban fellépő Marco Mezquida, dobosa pedig a 'veterán' David Xirgu, aki olyanokkal játszott együtt, mint David Liebman, Tete Montoliu, Kurt Rosenwinkel, vagy Mulgrew Miller.

Giulia zenéje erőteljes és kiszámíthatatlan, színpadi megjelenése parancsoló, ugyanakkor az intenzív, szenvedélyes érzések mellett szerzeményei tele vannak leheletnyi finomságokkal. Ahogy a szédülés és a megnyugvás keveredik játékában, úgy olvadnak egybe az európai, az amerikai, de akár a brazil vagy az argentin zenei befolyások egy időtől, helytől független, kozmopolita muzsikává.

Kérjük Önöket, hogy az Opus Jazz Clubba váltott jegy mellé ne felejtsenek el asztalt foglalni! Asztalt jeggyel, internetes jegyváltás esetén utalványazonosítóval rendelkező vendégeinknek tudunk foglalni. Az asztalfoglalásokat legkésőbb 21 óráig tudjuk fenntartani! Közvetlenül koncertkezdés előtt történő jegyvásárlásnál vendégeink a meglévő asztalokat érkezési sorrendben foglalhatják el.
Tel: (+36 1) 216 7894

 

Ajánlatunk


zenés átirat két részben

Budapest, 2024. október 10. – A Piero Barone, Ignazio Boschetto és Gianluca Ginoble alkotta világhírű olasz pop-opera trió, az IL VOLO, egy felejthetetlen koncerttel tér vissza Budapestre, hogy elvarázsolja a magyar közönséget az MVM Dome színpadán, 2024.10.10-én.

Az István, a király egy családi viszály története: Géza fejedelem halála után fia örökölné a hatalmat, de a hagyományokra hivatkozva nagybátyja, Koppány is tömegeket gyűjt maga köré. István külföldi támogatással megszilárdíthatja a pozícióját, de a véres összecsapás elkerülhetetlen.

Ajánló


Megérkezett Pottyondy Edina új estje, a Démonok és hormonok. Terápiás stand up a körülöttünk élő és a bennünk lakó démonokról.…

Pietro Mascagni / Ruggero Leoncavallo PARASZTBECSÜLET / BAJAZZÓK Egyfelvonásos operák olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!