Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


G.Ö.R.CS.
6

G.Ö.R.CS.

Long-Martin- Tichenor-Kálloy
G.Ö.R.CS.
Görögök Összes Regéi és Cselekedetei
A Nem Komlett Shaekespeare Művek előadása

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. április 20. szombat, 19:00

A Nem Komlett Shaekespeare Művek egész estés őrülete, aminek a címén kívül semmi köze a görögökhöz! Másfél óra musical-komédia, más téma, mint a S.Ö.R., de ugyanaz a szándék: XXI. századi formanyelv klasszikusokhoz.

Földönkívüliek, magánkívüliek, a Biblia hősei, Phil Collins, Hamed, Kokó és Szujó Zoli, hogy csak néhány csillagot emeljünk ki a szereposztásból. Ennél többet az se tud meg az előadásból, aki megnézi, de bizonyosan jól fog szórakozni. Garantáltan minimum 75% kötelező tananyag koncentrátum!

 

Ajánlatunk


Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű túrák is elérhetőek. Jegyár: 9000 Ft Próbák ideje alatt a nézőtér nem látogatható. Előadások idején az épületlátogatás szünetel.

Ajánló


Mozgalmas, pörgős időszak: gőzerővel készül a Fővárosi Nagycirkusz a „Csillagok, égbeli tűk” című előadásra

..Némi EU-s támogatosítás, színház a záhníszben. Görbetükörerdő, disznógömb, telefonfül. Pár művészi vénával megáldott vendégmunkás, plusz egy talicska aprómajom. Vagyis lidérc.…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!