Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


Gray Box: ALLEYEZON__ / Be SpectACTive!

Gray Box: ALLEYEZON__ / Be SpectACTive!

Intimitás, szexualitás, érintés és érzékelés egy performatív térkísérletben. Az ALLEYEZON___ brutálisan erős atmoszférát teremt a videó, az installáció, a zene, a fény design és a divatperformansz elemeivel, miközben tabuk nélkül járja körül az erotikához és a szexuális fétisekhez fűződő kérdéseket.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. november 28. kedd, 20:00

Az előadás egy olyan térbe invitálja közönségét, amely a különböző médiumok és művészetek keresztmetszetében áll. Ebben a különleges térben teszi fel művészeti és tapasztalati kérdéseit:
Hogyan léphetünk kapcsolatba egymással érintés nélkül? Hogyan hat a videóművészet a térre? Kiterjeszthetjük-e a képszerkesztés eszközeit, a tér és az idő dimenziójára?

E kérdésekhez nemcsak az elődás szemlélése által kerülhetünk közelebb, hanem részvételi formában is: a produkció második része interaktív.

A Gray Box egy művészkollektíva a vizuális művészetek, a performansz és a divat határán. Működésükben elsődleges fontosságú a kollektív kreativitásra épülő munkafolyamat, melynek alapja a kísérletezés, valamint a különböző művészeti területek közötti átjárási lehetőségek vizsgálata és átlépése.

Bővebb infó: http://www.grayboxprojects.com/

Ajánlatunk


A FrenÁk Társulat legfrissebb produkciójában egy dinamikus, fiatal csapat áll színpadra, melynek kreatív táncosai színes kulturális hátterük és nyelvi különbségeik energiáiból építkezve új alkotói szemlélettel kapcsolódnak a FrenÁk alkotta koncepcióhoz. Az összművészeti, multimediális alkotásban a két, egymást ellenpontozó, egyben egymást kiegészítő rész korunk ellentmondásaira reflektál.

Tavaly az Edinburgh Fringe Fesztiválon óriási kritikai és közönség sikert arató IMA újra látható a Müpa mellett felállított sátorban.

Fadinard esküvőre készül, de a lova megeszi egy katona szeretőjének szalmakalapját. Hogy a tomboló katona ne verje szét a lakását és a lagziját, Fadinard kénytelen beszerezni egy ugyanolyan kalapot, miközben menyasszonyt, apóst, násznépet kell percenként leszerelnie. Kortalan francia csúcsbohózat.

Ajánló


zenés családi roadmovie 10-től 100 éves korig

Tizenkét embernek kell döntenie egy ember sorsáról: bűnös vagy nem bűnös. De hogyan hozhat egyhangú döntést, hogyan találhatja meg a…

Egy vagyonos üzletember hirdetést ad fel: néhai üzlettársa fiát keresi, szeretné tisztességesen, rengeteg pénzzel megjutalmazni. Billy bejelentkezik, mint jogos örökös,…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!