Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


Ground Floor Group: Parental Ctrl - Kolozsvári7

Ground Floor Group: Parental Ctrl - Kolozsvári7

A Kolozsvári7 keretében
Magyar nyelven, angol felirattal.
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. május 11. csütörtök, 19:00

Koncert-előadás az Y generációról és szüleikről, a virtuálfüggőségről és valóságból való menekülésről, a generációk közti kötődések és szakadások elkerülhetetlenségéről.

- Halló!
- Szia, anyu!
- Hogy vagy, kicsim?
- Jól vagyok. Ti?
- Mi is. Minden rendben? Munka? Nem vagy meghűlve? Küldjek pénzt?
- Nem kell, minden ok. Most muszáj letegyem, majd hívlak, jó?
- Jól van, nem zavarlak. Hívj, amikor tudsz. Puszi!
- Puszi, szia!
- Puszi-puszi!
-
- Puszi... Hallod?
-
- Szeretlek.
- Én is.

Alkotók és előadók: bodoki-halmen kata, Ötvös Kinga, Sipos Krisztina

Dramaturg/A rendező munkatársa: Adorjáni Panna
Dalok: bhkata & the blue screen band
Videó, fény, hang: Almási Attila
VJ, technikai munkatárs: Radu Bogdan
Producer: Kelemen Kinga/GroundFloor Group
Rendező: Sinkó Ferenc

Időtartam: 70 perc szünet nélkül

“Az előadás nem ítél, nem lázad, nem vitatkozik, ehelyett nézőpontokat helyez egymás mellé az élet különféle tereit illetően, a mindennapi dolgoktól a kapcsolatok és szexualitás kérdéséig, a játszók személyes tapasztalataiból merítkezve, általános és semleges módon bemutatva. Izgalmas az előadás formája: koncert, amely erőteljesen használja a videót és egyéb vizuális hatásokat. Ez a típusú performativitás – amelyben a három lány tündököl – tökéletes kifejezési forma az Y generáció számára, hiszen új kommunikációs mintákat ajánl fel. Sinkó Ferenc ismét meglep, három eddigi előadása, a Parallel, a #hattyúdal és a Parental Ctrl egyre erőteljesebben használja a vizualitást és zenét, kifejezésmódjában pedig egyre interdiszciplinárisabb.” - Oana Stoic, Dilema veche

A kolozsvári GroundFloor Group előadásainak jellege interdiszciplináris, műfajilag valahol a tánc és a színház határán helyezkednek el. Ők szervezik Kolozsváron a romániai kontakt improvizációs közösség éves nemzetközi fesztiválját, a Trans-Contactot, amelynek eddigi hét kiadása során 50 tanár járult hozzá a több mint 530 résztvevő (előadóművész és nem előadóművész) szakmai és személyes fejlődéséhez, valamint a kontakt improvizációs közösség kialakulásához és gyarapodásához. A közösségépítő tevékenység részeként műhelyeket és intenzív kurzusokat is szerveznek.

Kolozsvári7

A Bethlen Téri Színház már indulásakor határon túli előadó-művészeti szervezetekkel fogott együttműködésbe, hogy koncentráltan, egy-egy tematikus hétvége vagy kisfesztivál megrendezésével nyújtson bemutatkozási lehetőséget. Az idei évad második kiemelt eseménye Kolozsvárra fókuszál: a Váróterem Projekt és a GroundFloor Group érkezik a Bethlenbe, a három felnőtt és egy gyerek előadás mellett fotókiállítással, tárlatvezetéssel, irodalmi esttel, mozival, tesszük teljessé a hetet.

Ajánló


Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. És ha…

Ennek a különleges darabjának nincs próbája, nincs díszlete, nincs jelmeze, nincs rendezője. Egy színész életében csak egyetlenegyszer adhatja elő a…

Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!