Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


Gyógynövénytermesztés

Gyógynövénytermesztés

Mester Attila előadása a Gödöllői Akadémia 2017. ősz program keretében.
Mester Attila előadása a Gödöllői Akadémia 2017. ősz program keretében.




 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. október 6. péntek, 16:00

Az I. világháború és az ezzel járó gyógyszerhiány a gyógy- és illóolajos növényekre irányította a figyelmet. A gyűjtött gyógynövények közül a kamilla ekkor tett szert világhírnévre, és vált "nemzeti termékké". A II. világháború gyógyszer- és teahiánya új lendületet adott a gyógy- és illóolajos növények kutatásának, a termesztési, feldolgozási módszerek fejlesztésének kereskedelme a gazdasági ellentmondások ellenére sikerágazattá vált. A modern gyógyszeripar kialakulásában az egész világon kardinális szerepet játszottak a természetes növényi eredetű anyagok. A gyógynövénytermesztésben és - feldolgozásban óriási lehetőségek rejlenek,a vidékfejlesztés meghatározó eleme is lehet.

Felnőtt korosztálynak ajánljuk!
Esemény kezdése: 2017. 10. 06. (péntek) 16.00
90 perc, szünet nélkül

 

Ajánlatunk


A történet két szélhámosról szól: Lawrence úriember, akiről könnyen elhisszük, hogy nemesi sarj, egy száműzött uralkodó; Freddy Benson azonban kisstílű. Meséjében szegény, beteg nagymamájának gyűjt könyöradományokat. Kettejük barátsága akkor kezdődik, amikor kiderül, hogy mindketten a Riviérán kívánnak turistákat kifosztani, és rájönnek, hogy szövetkezve könnyebb. A Steve Martin és Michael Caine játékával fémjelzett film nem véletlenül ihlette meg a „színházcsinálókat”. A fordulatokban gazdag és rendkívül humoros történet kiváló zenével fűszerezve robbant be a Broadwayre, útját azóta is töretlen nevetésorkán, tapsvihar és díjeső övezi.

vígjáték két részben

Martin Rauhaus komédiája hatalmas filmsiker volt hazájában, színpadi változata pedig Németország után először nálunk mutatkozik be.

Ajánló


Ha sírva akar nevetni, ezt az előadást ne hagyja ki!

A Győri Filharmonikus Zenekar sikertörténetébe biztos beleégett egy dátum: 2009, amikor a legendás olasz filmzeneszerző-karmesterrel, az Oscar-díjas Ennio Morricone-val nagysikerű…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!