Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


Háború vagy béke Veszprémben?

Háború vagy béke Veszprémben?

Sebő József: Háború vagy béke Veszprémben?

dokumentumjáték

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. május 2. csütörtök, 19:00

A színmű két főszereplője: dr. Komjáthy László, a város legtovább hivatalban lévő polgármestere (1911-1929) és dr. Hajós Zoltán ügyvéd, a Tanácsköztársaság veszprémi igazságügyi népbiztosa. Kettejük párharcából bontakozik a ki a korszak történelmi panorámája és meghatározó történés-sorozata: a józan ész és a fanatizmus drámája.

A darab, számos korabeli dokumentum felhasználásával, megtörtént eseményeken alapszik. Források közül a legjelentősebbek: Gutheil Jenő A kommunisták uralma Veszprémben és Mihályfi József: A túszság könyve, továbbá dr. Földesi Ferenc Komjáthy Lászlóról írt magvas tanulmánya.

Arra törekedtem, hogy a négy szereplőre írt darab – kvartett – méltó módon őrizze meg a korabeli veszprémiek áldozatos küzdelmeinek emlékét.

Ajánlatunk


Az Attraction Látványszínház, a Britain's Got Talent 2013-as győztes csapata, először ad egészestés show-t Magyarországon! A fantasztikus látványú és koreográfiájú előadás 2024. október 19-én, a Papp László Budapest Sportarénában látható először.

A valaha volt legjobbnak tartott Queen-show érkezik egy felejthetetlen koncertre! Több ez, mint nosztalgia: a számtalanszor díjazott és méltatott, világhírű Killer Queen együttes kapcsán a neves People magazin egyenesen úgy nyilatkozott, hogy Freddie Mercury újra él! Itt az alkalom, hogy átélje a hátborzongató csodát és ezrekkel énekelje a jól ismert szövegeket.

Musicalmesék a Budapesti Operettszínházban 4-99 éves korig!

Ajánló


Schiller szenvedélyektől szétrobbanó darabjában örök ellentétpárok csapnak össze: a kötelesség és a szabadság, a hatalomvágy és az erkölcsi tisztaság, a…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!