Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


Händel: Utrechti Te Deum és Jubilate

Händel: Utrechti Te Deum és Jubilate

A Budafoki Dohnányi Zenekar (BDZ) Magyarország egyik legdinamikusabb és legsokoldalúbb szimfonikus zenekara. A fenntartó Budafok-Tétény Budapest XXII. Kerület Önkormányzata jóvoltából 1993 óta hivatásos együttes az elmúlt negyedszázadban az ország egyik vezető együttesévé vált.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. augusztus 12. vasárnap, 20:00

A zenekar ügyvezető-zeneigazgatója Hollerung Gábor, Liszt-díjas, Érdemes művész, karmestere Werner Gábor. A 2018. évtől a zenekar Első Vendégkarmestere a nemzetközi hírű, osztrák-olasz zeneszerző-karmester Guido Mancusi, rezidens zeneszerzője pedig korunk egyik legtehetségesebb magyar komponistája, akihez a zenekart sok közös munka és ősbemutató köti: Gyöngyösi Levente.

A BDZ augusztus 12-ei, gödöllői koncertjén Händel első angol nyelvű vallásos műve, az Utrechti Te deum és Jubilate csendül fel, amely az 1713-as Utrechti Béke megünneplésére született. Ez volt a brit királyi család első megbízása a zeneszerző számára, és Händel ezzel meg is alapozta londoni karrierjét. A művet a szerző halála után is sokszor játszották a londoni Szent Pál katedrálisban. A Gödöllői Királyi Kastély látogatói ezen az estén a BDZ előadásában, kiváló magyar szólisták közreműködésével hallgathatják meg ezt a hazánkban viszonylag ritkán felcsendülő barokk oratóriumot.

Ajánlatunk


Ildikó kiváló szakpolitikus, aki komoly karrier előtt áll, amennyiben le tudja küzdeni egy apró hibáját: nem tud hazudni.

Mary Chase groteszk vígjátékának címszereplője egy több mint két méter magas, nagy fehér nyúl, akit Harveynak hívnak. Ez a Harvey, Elwood bácsi legjobb barátja, egyesek szerint nem is létezik, csak az ő fejében, de a valóságban mégis sok galibát és félreértést okoz.

„Hegedűs a háztetőn… valahol mind azok vagyunk. Megpróbálunk egy letisztult dallamot kicsalni, miközben egyensúlyozunk, hogy ne szegjük nyakunkat. Nem könnyű!”

Ajánló


Pietro Mascagni / Ruggero Leoncavallo PARASZTBECSÜLET / BAJAZZÓK Egyfelvonásos operák olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

Márai Sándor világsikerű regénye a késői leszámolás drámája.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!