Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


Hahó, hol a hajóm?

Hahó, hol a hajóm?

Mesekoncert

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. augusztus 26. szombat, 18:00

A kicsik érdeklődését megcélzó együttesünk a mesék birodalmába invitálja a közönségét. A műsor interaktív, így a gyermekek részvételével ismerjük meg Korál Sellőt, Borostás Kapitányt és barátaikat, akik nagy kalandokba kerülnek utazásaik során.

És ezeket a kalandokat vidám dalok, izgalmas táncok, kedves bábok, megsimogatható hangszerek kísérik a gyerekek aktív részvételével.

Az együttesnek 2015-ben jelent meg első hanglemeze “A Dalos Tanya Udvarán” címmel, ami kapható az ország minden nagyobb hanglemezboltjában, illetve digitálisan is elérhető.

Ajánlatunk


A Szegedi Nemzeti Színház Tánckarának estje.

Az eutanázia kérdése az ókor óta foglalkoztatja a közvéleményt. Szókratész, Platón és Seneca is támogatta, de az orvostudomány megalapítója, Hippokratész például ellenezte. A kérdés, van-e joga az embernek beavatkozni saját halálának folyamatába, ma is heves vitákat vált ki.

A musicalben árva gyerekek egy csapata kószál a háborús front kellős közepén. Egy békés hajlékra vágynak, ahová behúzódhatnak éjszakára. És természetesen egy jó falatra. Ha nem kapnak ételt, akkor elcsenik maguk. De ugyan ki tudna haragudni rájuk? Csak túl akarják élni a háborút. Ma, amikor milliók kényszerültek elhagyni otthonukat, ez is döbbenetesen ismerős üzenet.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!