Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


Hahó, hol a hajóm?

Hahó, hol a hajóm?

Mesekoncert

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. augusztus 26. szombat, 18:00

A kicsik érdeklődését megcélzó együttesünk a mesék birodalmába invitálja a közönségét. A műsor interaktív, így a gyermekek részvételével ismerjük meg Korál Sellőt, Borostás Kapitányt és barátaikat, akik nagy kalandokba kerülnek utazásaik során.

És ezeket a kalandokat vidám dalok, izgalmas táncok, kedves bábok, megsimogatható hangszerek kísérik a gyerekek aktív részvételével.

Az együttesnek 2015-ben jelent meg első hanglemeze “A Dalos Tanya Udvarán” címmel, ami kapható az ország minden nagyobb hanglemezboltjában, illetve digitálisan is elérhető.

Ajánlatunk


Vannak nagy, mindenki által ismert klasszikus zenei mérföldkövek, amelyek egész kultúránkat meghatározzák. A Klasszik Rádió és a Danubia Zenekar közös, hagyományos tavaszi koncertjén ezúttal a legek, a legendák kapnak főszerepet.

Ezt a darabot irodalmunk tényleges szereplői és azok sorsa ihlették. A részleteket azonban sokhelyütt a szerzők és a műfaj igényei alakították.

Ajánló


A muzsika hangja a zenés színházi irodalom egyik legsikeresebb darabja, amelyből világhírű film is született, a benne szereplő dalok pedig…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!