Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


Halálos tavasz

Halálos tavasz

A Szabad Tér Színház 2015-ös nagysikerű bemutatója az országos turné után ismét a Városmajori Szabadtéri Színpad műsorán!

Egy fiatalember története pörög le előttünk attól a pillanattól kezdve, hogy elhatározza, feleségül vesz egy lányt, akibe pechére bele is szeret...

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2016. július 30. szombat, 20:00

Zilahy Lajos:
Halálos tavasz 
 
A színpadi változatot írta: Garai Judit 
színmű, 16 éven felülieknek
 
Egy fiatalember története pörög le előttünk attól a pillanattól kezdve, hogy elhatározza, feleségül vesz egy lányt, akibe pechére bele is szeret. A lány viszont máshoz megy hozzá, ezért a férfi öngyilkos lesz egy szállodai szobában. De hogy jutott el idáig, mi történt vele? Szerelmi csalódás pusztán? Vagy mégsem?
 
Zilahy Lajos 1922-ben megjelent és betiltott regénye később világsiker lett.  Ő maga írta azt a forgatókönyvet is, amelyből az azonos című film készült a pályakezdő Karády Katalin főszereplésével, aki a sikernek köszönhetően egy csapásra ünnepelt sztár lett. A cenzúra a filmet is betiltotta kemény társadalomkritikája miatt.
 
Egy fiatal alkotócsapat és neves színészek most arra vállalkoznak, hogy az érzelmek fontosságáról beszéljenek egy olyan korban, amikor az nem divat. A népszerű múlt századi történetet mai színházi eszközökkel szólaltatják meg a Városmajori Szabadtéri Színpadra készülő új adaptációban, a lélek bonyolult rajzát kutatva.
 
Az előadás a HOFRA Színházi és Irodalmi Ügynökség Kft - www.hofra.hu - közvetítésével jön létre.

Ajánlatunk


Vannak nagy, mindenki által ismert klasszikus zenei mérföldkövek, amelyek egész kultúránkat meghatározzák. A Klasszik Rádió és a Danubia Zenekar közös, hagyományos tavaszi koncertjén ezúttal a legek, a legendák kapnak főszerepet.

Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

Fenyő Miklós – Tasnádi István MADE IN HUNGÁRIA musical két részben

Ajánló


Fellegi Anna - ének Budapesti Akadémiai Kórustrásaság (karigazgató: Balassa Ildikó) ARLtistic Dance Company (koreográfus: Albert Réka Lilla) Budafoki Dohnányi Zenekar…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!