Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


Hangulatban - in the Mood (Glenn Miller Emlékkoncert)

Hangulatban - in the Mood (Glenn Miller Emlékkoncert)

Glenn Miller 1904-ben született az Amerikai Egyesült Államokban. Első saját zenekarát 1937-ben alapította.
A Glenn Miller Orchestra rövid idő alatt a legnépszerűbb együttessé vált az Államokban. Önkéntesként belépett a hadseregbe, legfontosabb feladatának tartotta a frontokon harcoló amerikai katonák szórakoztatását.
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. április 6. péntek, 19:00

Eljuttatta az otthon hangulatát, érzetét a harcoló alakulatoknak. Ezért néhány zenésztársával együtt megalakították az Amerikai Egyesült Államok Légierejének zenekarát. Évente több száz koncertet adtak. A kiváló zenész 1944. decemberében a La Manche csatorna fölött repült, amikor gépe eltűnt, s sorsáról azóta sincs biztos információ.

Erre a kivételes tehetségű zenekarvezetőre és zenekarára kiván a Dixie Kings of Hungary (Ex Benkó Dixieland Band) egy koncertkörúttal emlékezni 2018-ban, amelynek egyik állomása Törökbálint.

A zenekar által játszott számok ma is világslágerek, mindenki ismeri a koncertkörút címadó dalát, az In The Mood című számot. Megszólalnak a Chattanoga Choo Choo, az American Patrol, a Moonlight Serenad
és a többi csoda zene is.

A big band hangzás biztosítása érdekében a zenekar két vendéget kért fel: Dr. Molnár Gyulát (klarinét/ szakszofon), Lázár Istvánt (trombita).

A Glenn Miller Orchestra koncertjeinek gyakori vendége volt a 3 tagú Andrews Sisters énekegyüttes. A mi körútonkon az Adri Sisters fogja elbűvölni a közönséget.
A trió tagjai: Koós Réka, Fehér Adrienn, Tunyogi Bernadett.

A kiváló zeneszámok között prózában elhangzanak különböző színes történetek, olyan a zenekart érintő eseményekről, amelyek segítenek jobban megismerni a kort.

Ajánlatunk


Sir Kenneth MacMillan / Liszt Ferenc – John Lanchbery MAYERLING Balett három felvonásban

Pietro Mascagni / Ruggero Leoncavallo PARASZTBECSÜLET / BAJAZZÓK Egyfelvonásos operák olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. És ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

Ajánló


Mindenkivel megeshet – mármint ha nő, és elmúlt annyi...

Mary Chase groteszk vígjátékának címszereplője egy több mint két méter magas, nagy fehér nyúl, akit Harveynak hívnak. Ez a Harvey,…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!