Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


Három nővér

Három nővér

Csehov Három nővér – klasszikusát április 8.-án mutatja be a Maladype Színház Balázs Zoltán látomásos rendezésében. Az újításairól ismert színház nagysikerű Platonov előadása után ismét egy Csehov mű feldolgozásán keresztül intéz rohamot a hagyományok ellen. Az előadást a darab alkotói Gombár Judit díszlet- és jelmeztervező emlékének ajánlja.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. május 6. szombat, 19:00

A Maladype variabilitással való játékos kísérletezéseinek (Leonce és Léna, Übü király, Platonov, Tojáséj és Stílusgyakorlatok) újabb állomásán, a készülő Három nővér előadás is számít a nézői elme kreatív aktivitására: a drámai szöveget „képekre bontva”, a jelenetek mindegyikét különböző stílusú - a klasszikusoktól a kortársakig terjedő skálán -, magyar és külföldi festők, képzőművészek stílusában valósítják meg a társulat ebben a játékstílusban már érvényes/sikeres előtanulmányokkal rendelkező színészei.

„A festészet, mint felfedező út” metaforájára épülő rendezői koncepció azáltal nyújt különleges színházi élményt a közönségnek, hogy a dráma során/a szemünk előtt megfestődő „kép-játék” a szereplők lelki folyamatainak „fázisrajzait” is mutatja be.
Prozorov-testvérek hagyomány és modernség között kifeszülő érzéki története gazdag jelentéstartalommal kapcsolódik össze a festészeti stílusok és korszakok meghatározó témáival (mágikus és mindenható álmok, melankólia és magány, az új emberábrázolás és eszménykép, a test mint médium , természet, fény, mozgás és technológia, cselekvési formák, az emlékezet nyomai, intimitás és nyilvánosság,) és fogalmaival valamint merészen játszik a szereplők térben és időben történő festői - transzformációival! A rafináltan változatos látványvilágra épülő előadás bátran/merészen integrálja a csehovi kompozíció keretei közé a meghatározó festői korszakok – a reneszánsztól napjainkig (street art)-, emblematikus alkotóit: Boticelli, Van Eyck, Caravaggio, Rembrandt stb.

Az ellentétes/több irányú metamorfózis sajátos dramaturgiájának (hétköznapiból absztrakt/elvontból konkrét) felderítését képzőművészet rajongók és színházszeretők egyaránt élvezhetik.

Ajánlatunk


Fenyő Miklós – Tasnádi István MADE IN HUNGÁRIA musical két részben

Halász Judit színészi pályafutásával párhuzamosan új műfajt teremtett előadóművészként. Magyar költők verseit évtizedek óta énekli – a magyar könnyűzene legjobbjainak megzenésítésében – méghozzá gyermekeknek. Generációk nevelkedtek fel lemezeinek hallgatása közben.

Ajánló


„Rájöttem, hogy az emberek soha nem fognak megváltozni. Mindig hagyni fogják, hogy az okosabb és erőszakosabb ember uralkodjon rajtuk. Aki…

Székely Csaba drámaíróként először 2011-ben, a POSZT Nyílt Fórum programjában tűnt fel, ahol Bányavirág című színdarabjáért a Színházi Dramaturgok Céhe…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!