Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


Hello, Dolly!
9

Hello, Dolly!

THORNTON WILDER - MICHAEL STEWART - JERRY HERMAN: Hello, Dolly!
Magyar változat: Böhm György és Korcsmáros György
(Musical)
Az előadás hossza: 2 óra 30 perc egy szünettel

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. november 10. péntek, 19:00

„Boldog akar lenni? Forduljon hozzám!”

Mrs. Dolly Levi, a derűs kedélyű özvegyasszony minden idők egyik legjobb házasságszerzője – a fenti mondat vállalkozása, egyszersmind élete mottója is.
Annyira érti a mesterségét, hogy ő lesz saját cége legjobb reklámja – még önmagának is férjet szerez! Amikor ugyanis felbukkan a dúsgazdag üzletember, Horace Vandergelder, Dolly nem habozik: addig-addig űzi  szeretetreméltóan idegesítő, imádni valóan szörnyűséges praktikáit, míg meg nem szerzi férjül – és közben, mintegy szakmai ártalomként, a darabban színre lépő valamennyi párt összeboronálja. Mindezt persze fülbemászó dallamok, és színpompás koreográfia kíséretében…

Az örökzöld filmmusicalt, melyben egykor Barbra Streisand aratott nagy sikert – é azután számtalan kiváló színésznő még – a színészként, rendezőként egyaránt népszerű Szente Vajk jegyzi, címszereplője Horváth Margit.

Ajánlatunk


A tánc-thrillerben felbukkanó alakok kettős kötődésűek: egyrészt leképezik az alapmű karaktereit, másrészt lakói vagy alkalmazottai a műintézménynek. A Herceg anyja – nálunk gyógyító apáca. Alexander – medikustárs, aki bár óvná barátját, fellépése hatástalan. Siegfried – a láncok és erőszak, a fizikai bántalmazás helyett a kedvességre és türelemre hangsúlyt fektető fiatal orvos, akibe Odette – épp e gesztusait félreértve – menthetetlenül beleszeret.

A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló AI látványosság!

Mary Chase groteszk vígjátékának címszereplője egy több mint két méter magas, nagy fehér nyúl, akit Harveynak hívnak. Ez a Harvey, Elwood bácsi legjobb barátja, egyesek szerint nem is létezik, csak az ő fejében, de a valóságban mégis sok galibát és félreértést okoz.

Ajánló


40 évvel első szegedi előadása után visszatér az István, a király!

„Nem fiatalok. Nem szépek. Nem hibátlanok. De ma este színpadra lépnek, és le sem engedjük őket, míg nem marad –…

Szabó Magda műve talányos életet zár be egy olyan szimbolikus ajtó mögé, amely felnyitására mindannyian áhítozunk. A kriminek sem utolsó…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!