Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


Hessmese

Hessmese

Gimesi DóraHessmese
Mesejáték

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. április 24. kedd, 15:00

Nehéz elképzelni, de a cafatokra tépett szerelmesleveleket is összeragasztja valaki. Azt pedig még nehezebb elképzelni, hogy ez a bizonyos valaki, név szerint Hess kisasszony, ezzel a hihetetlen szakmával, tündér. Amit pedig még ennél is nehezebb elképzelni, az az, hogy ez a tündér nem jóságos és, hogy is mondjuk… tündéri, hanem: Zsémbes, Mogorva, Zord, Barátságtalan és Undok. Csupa nagybetűvel. Mindez persze érthető, ha az embernek, párdon, tündérnek ilyen rémes munkája van: hiszen összetépett szerelmesleveleket ragasztgat!

Gimesi Dóra meséje azonban, a főszereplő természetével ellentétben, sokkal inkább Elbűvölő, Ragyogó, Kedves, Barátságos és Tündéri. Így, csupa nagybetűvel! Mese gyerekeknek és felnőtteknek, nagybetűvel írt szerelmeslevél a szerelemhez. A szerelemről pedig muszáj beszélni, mert nem hiba, nem titok, és nem szégyen; legyünk akár hat, akár hatvan évesek.

A bemutató időpontja: 2017. szeptember 21. 15.00

Ajánlatunk


Gyere el! Nem fogsz megváltozni, de lesz a darabban egy-két hozzád hasonló figura. Talán még azt is megtudod, hogy miért ANYÁM ORRA a címe!

Schiller szenvedélyektől szétrobbanó darabjában örök ellentétpárok csapnak össze: a kötelesség és a szabadság, a hatalomvágy és az erkölcsi tisztaság, a megfelelési kényszer és önmagunk vállalása, az önzés és a szerelem.

„Hegedűs a háztetőn… valahol mind azok vagyunk. Megpróbálunk egy letisztult dallamot kicsalni, miközben egyensúlyozunk, hogy ne szegjük nyakunkat. Nem könnyű!”

Ajánló


„Nem fiatalok. Nem szépek. Nem hibátlanok. De ma este színpadra lépnek, és le sem engedjük őket, míg nem marad –…

A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű…

Mindenkivel megeshet – mármint ha nő, és elmúlt annyi...

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!