Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


Hétköznapi őrületek

Hétköznapi őrületek

Petr Zelenka: Hétköznapi őrületek
cseh komédia
A Thália Színház saját előadása.
Bemutató: 2014. december 6.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. április 15. vasárnap, 19:00

Prága a rendszerváltás után. Mintha felnőni, megöregedni, szeretni, élni – újra kellene tanulni mindent. Lírai komédia rengeteg humorral rólunk, akik közelről talán kicsit bolondnak látszunk, és távolról lehet, hogy nem is látszunk egyáltalán. - See more at: http://www.thalia.hu/index.php/main/program/hetkoznapi-oruletek_3124#sthash.Qf4DGPce.dpuf

Prága, évekkel a rendszerváltás után. Mintha felnőni, megöregedni, szeretni, élni – újra kellene tanulni mindent. Petr egy éjjel elindul, hogy visszaszerezze a szerelmét, Janát. Ha el sem indul, Jana visszatalált volna hozzá magától. De Petr, a prágai Don Quijote mulatságos és megrendítő útján, hóbortos alakok és mágikus tárgyaik forgatagán át addigra messze jár. Csak a kérdés marad utána: hol az őrület, bennünk vagy körülöttünk?
Lírai komédia rengeteg humorral rólunk, akik közelről talán kicsit bolondnak látszunk, és távolról lehet, hogy nem is látszunk egyáltalán.

 

A darabot Béres Attila rendezésében láthatja a közönség olyan színészekkel a főbb szerepekben, mint Pindroch Csaba, Molnár Piroska, Szabó Győző és Szombathy Gyula.

Prága, évekkel a rendszerváltás után. Mintha felnőni, megöregedni,szeretni, élni – újra kellene tanulni mindent. Petr egy éjjel elindul, hogy visszaszerezze a szerelmét, Janát. Ha el sem indul, Jana visszatalált volna hozzá magától. De Petr, a prágai Don Quijote mulatságos és megrendítő útján, hóbortos alakok és mágikus tárgyaik forgatagán át addigra messze jár. Csak a kérdés marad utána: hol az őrület, bennünk vagy körülöttünk?
Lírai komédia rengeteg humorral rólunk, akik közelről talán kicsit bolondnak látszunk, és távolról lehet, hogy nem is látszunk egyáltalán. - See more at: http://www.thalia.hu/index.php/main/program/hetkoznapi-oruletek_3124#sthash.KbLrGJ1K.dpuf

Ajánlatunk


Sir Kenneth MacMillan / Liszt Ferenc – John Lanchbery MAYERLING Balett három felvonásban

Mindenkivel megeshet – mármint ha nő, és elmúlt annyi...

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!