Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


Hidegkúti Tangó Szalon

Hidegkúti Tangó Szalon

Zene: Tango Harmony Budapest argentin tangó zenekar
Alejandro Szabó argentin bandoneon művész közreműködésével.

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. december 4. hétfő, 19:00

Program:

19:00 - Hidegkúti Tangó Szalon - koncert, show és tangólecke

21:00-23:30 - milonga, szabad tánc - dj Alejandro

2017. december 4-én 19:00-kor ismét a Klebelsberg Kulturkúria ad otthont a Hidegkúti Tangó Szalonnak, az eddiegktől eltérően most hétfőn. 

A Hidegkúti Tangó Szalon mindazoknak szól, akik a Buenos Aires-i milongákhoz – argentin tangó táncestekhez – hasonlóan szívesen merülnek el a szenvedélyes tánc látványában a varázslatos élőzenére, esetleg még kedvük is nyílik kipróbálni az Argentínában minden korosztály által kedvelt tangót.

Az est házigazdája a Tango Harmony Zenekar, Bartha Katalin hegedűművész vezetésével, Alejandro Szabó argentin bandoneon művész közreműködésével, akik Astor Piazzolla műveiből és tradicionális argentin tangókból játszanak válogatást, igazi argentin hangulatot varázsolva.

A Szalon vendégei a magával ragadó látványon túl maguk is belekóstolhatnak a tangó világába. A táncbemutatót követően, egy kötetlen hangulatú tánckurzus keretében lehetőségük nyílik elsajátítani az argentin tangó alapjait. Az este hátralévő részében egy "milonga" (argentin tangó táncház) keretében kamatoztathatják is a megszerzett tudást, hiszen a táncóra után az este a szabad tánc jegyében folytatódik.

Tánc bemutató és tanítás: Rózsa Fekete Róbert és Győrfi Lea

Ajánlatunk


Nagy siker Európában: Norvégiától Olaszországig, Portugáliától Bulgáriáig, a nagy szimfonikus zenekar, a Lords of the Sound végre Magyarországra érkezik a Hans Zimmer zenéje című nagyszabású műsorával. A Dűne, A Karib-tenger kalózai, Pókember 2, Sherlock Holmes, Madagaszkár, Csillagok között, A Da Vinci-kód, Pearl Harbor, Gladiátor, Mission Impossible, és a legendás Hans Zimmer sok más műve a híres Lords of The Sound szimfonikus zenekar előadásában!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!