Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


I Musici di Roma hangversenye

I Musici di Roma hangversenye

A „Zenészek” (I Musici) Rómából jönnek, ezért gyakran I Musici di Róma néven is emlegetik a világhírű, 2017-ben megalakulásának 65 évfordulóját ünneplő együttest.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. június 14. csütörtök, 20:00

Az együttes a tavalyi koncert hatalmas sikere után ismét eljön Miskolcra Rómából, hogy újra meghódítsák és lenyűgözzék a Bartók Plusz Operafesztivál közönségét. Műsorukban Rossini, Puccini, Mascagni művei mellett Dvořáktól és Sosztakovicstól is szemezgetnek.

Olaszok lévén ők nyitottak utat a világban a 18. századi itáliai zenének, ők tették Vivaldi Négy évszak című művét a világ koncertrepertoárjának leghíresebb zeneművévé. Olyan világhírű zeneszerzők írtak számukra zenét, mint Nino Rota, Valentino Bucchi vagy Ennio Morricone. Az idén 65 éves együttes a mai napig azt a világszínvonalat jelenti, amelyet az őket hallgató karmester, Toscanini így fejezett ki: „Nem, a zene nem hal meg”.

Ajánlatunk


Carl Orff CARMINA BURANA Szcenikus kantáta eredeti nyelveken, magyar, angol és eredeti nyelvű felirattal

A két nagysikerű könyv szerzőjének egész estét betöltő estje, ahol minden a generációkról fog szólni, szóban és esetenként zenében is.

Isten eljön hozzánk, mert nagyon sok mondanivalója van. Megosztja gondolatait az elmúlt néhány tízezer év történéseiről és tapasztalatairól, válaszol az időközben felmerült kérdésekre és bemutatja a projekt fejlesztésének további lépcsőit.

Ajánló


Vincze Balázs művészeti vezető, rendező-koreográfus jól ismeri a polgári színházi hagyományokat kedvelő táncrajongók ízlését, kiválóan alkalmaz táncszínpadra ismert és közkedvelt…

JOHANNES BRAHMS: Akadémiai ünnepi nyitány, op. 80 JOHANNES BRAHMS: D-dúr hegedűverseny, op. 77 *** BARTÓK BÉLA: Zene húros hangszerekre, ütőkre…

Gaetano Donizetti AZ EZRED LÁNYA Vígopera két felvonásban, prózai jelenetekkel, francia és magyar nyelven, magyar, angol és francia felirattal

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!