Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


Idő van(1985)

Idő van(1985)

Idő van (1985) magyar játékfilm

Kertmozi

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. július 26. szerda, 21:00

Rendező: Gothár Péter

Kezdési idő: 21:00

Halasi Mihály a feleségével és gyermekeivel nyaralni indul a Trabantban a Balatonra. Halasi korábban (szexuális életüket újra működőképessé varázsolandó) vibrátort vásárolt, de a gyárban felejtette, s még be kell ugrania érte. Kijövet fegyveres harcba keveredik a gyári őrséggel, amelyik még Lenin elvtársat sem ismeri fel. A nyaralókastélyba való megérkezés után a gondnok, népünk bölcs vezérének egykori sofőrre segíti az elhelyezkedést, a bejelentkezést, a koszt megrendelését. A vibrátorban nincs elem, Ilona arcán pedig közben kinő egy elpusztíthatatlan szőrszál. Visszamennek Pestre. Mialatt Ilonával az orvosok kísérleteznek, Halasi körbejárja a várost. Szőrszál marad. Halasiék megpróbálnak együtt élni az öröknek és megszokhatónak tűnő abszurd világgal.

Szereplők:

Halasi Mihály  – Zala Márk
Ilona, a felesége  – Lázár Kati
Jó Péter, gondnok  – Bodrogi Gyula
Halasi anyja – Ruttkai Éva
Bodor Laci, a szeretője – Bitskey Tibor
Halasi öccse – Cseh Tamás
Nővér  – Almási Éva
Edelborn professzor  – Csákányi László
Énekesnő – Cserháti Zsuzsa
Básti Juli, Bánsági Ildikó, Máté Gábor, Grunwalsky Ferenc, Czakó Klára, Rajhona Ádám, Kristóf Kata, Molnár Piroska, Varga Mária, Vincze Géza

Ajánlatunk


Ahogy egy kritikusa írta: „Akinek nehéz a szíve, vagy csak melegségre vágyik, nézze meg ezt a darabot. Aki a nagy generáció tagja és képtelen megérteni az unokáját, vagy az ipszilon generációé, és kiborítják a nagyszülei, nézze meg ezt a darabot. Aki egyszerűen szereti a színházat, nézze meg ezt a darabot.”

A „Csirbiri” koncerten a filmkoncert zenei anyagából hallható válogatás, amely csokorba fogja Halász Judit egyedülálló pályafutásának legnépszerűbb alkotásait.

Ajánló


43. alkalommal rendezik meg áprilisban az Országos Táncháztalálkozó és Kirakodóvásárt, a Kárpát-medence legnagyobb élő népművészeti összművészeti eseményét.

Macskabál van az elhagyott színház ódon színpadán. Minden évben egyszer megrendezik a bált, és erre összegyűlnek a környék - nagyon…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!