Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


III. Budapesti Nemzetközi Kórusünnep Nyitóhangversenye

III. Budapesti Nemzetközi Kórusünnep Nyitóhangversenye

Európa egyik vezető kulturális intézménye, a Müpa és az Interkultur Hungaria Nonprofit Kft boldogan hív minden énekest és zenebarátot a III. Budapesti Nemzetközi Kórusünnepre!

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. május 18. péntek, 20:00

2018. május 18. és 21. között harmadik alkalommal valósul meg a nemzetközi kórusfesztivál, amelyre a világ minden tájáról ezernél több énekest várunk.
Ne hagyja ki az év nagyszabású kóruszenei rendezvényét! Énekeljen Budapest legnevesebb koncerttermeiben, élvezze a hamisítatlan közép-európai atmoszférát, élje át a kóruszene varázsát!
Ismerje meg az ázsiai, afrikai, balkáni népzenét, az amerikai spirituálék világát, az európai klasszikus kórushagyományt: legyen részese a magával ragadó gála koncerteknek, workshopoknak, varázslatos bemutatóknak!
A rendezvény középpontjában a Fesztiválkórus projekt áll, melyben öt kontinens énekesei együtt adhatják elő Händel Messiását Hollerung Gábor irányításával.

Bővebb információ a Nyitóhangversenyről hamarosan...

Ajánlatunk


elkafkásodás két részben

Solymosi Tamás – Mirzoyan Albert – Prokofieva Irina – Jiří Kylián – Harald Lander KLASSZIKUS BRAVÚROK Négy egyfelvonásos balett három részben

Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

Ajánló


Isten eljön hozzánk, mert nagyon sok mondanivalója van. Megosztja gondolatait az elmúlt néhány tízezer év történéseiről és tapasztalatairól, válaszol az…

Mindenkivel megeshet – mármint ha nő, és elmúlt annyi...

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!