Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


Ilyen a jazz

Ilyen a jazz

Jazz gyerekeknek? Elsőre valóban furcsának tűnhet, pedig épp e műfaj szabadsága, szárnyalása az, ami az egészen fiatalokhoz is utat találhat, miközben az idősebbek azt is megfigyelhetik, milyen magasságokba viheti el az improvizáció a hallgatót és zenészt együttesen.


 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. január 27. szombat, 10:30

Az előadást Dr. Lakner Tamás indította útjára 2015-ben, azóta az országszerte hatalmas sikerrel fut, ez az interaktív, szórakoztató és mégis lényegi információkat átadni képes műsor a Filharmónia Magyarország szervezésében. Nem jazztörténeti előadásról van szó, hanem néhány átdolgozás és örökzöld dallam segítségével közelebb kerülhetünk e muzsika lényegéhez, amely során mindenkit az öröm és a zene szabadságának érzése járja át. A töretlen népszerűségnek örvendő programot a Miskolci Szimfonikus Zenekar elhozza a miskolci közönségnek, 2018. január 27-én szombaton 10:30 órai kezdettel a Művészetek Házába.

Műsor:
Stravinsky: Ragtime 11 hangszerre
G. Gershwin: Kubai nyitány (részlet)
Carl Orff: Carmina Burana -6. tétel Tánc
Henry Mancini: Rózsaszin párduc
L. Bernstein: Divertimento: Blues
L. Bernstein: West side story – Amerika
D. Sosztakovics: Jazz – szvit – Finale
Bob Carlaton: JA-DA

Vezényel:
Gál Tamás

Közreműködők:
Forgatókönyvíró és műsorvezető: Lakner Tamás
Ének, zongora: Balásy Szabolcs
Basszusgitár: Horváth Krisztián
Dob: Bágyi Balázs

Ajánlatunk


Mozgalmas, pörgős időszak: gőzerővel készül a Fővárosi Nagycirkusz a „Csillagok, égbeli tűk” című előadásra

A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló AI látványosság!

Vincze Balázs művészeti vezető, rendező-koreográfus jól ismeri a polgári színházi hagyományokat kedvelő táncrajongók ízlését, kiválóan alkalmaz táncszínpadra ismert és közkedvelt irodalmi klasszikusokat. Nagyszerű arányérzékkel teszi követhetővé a cselekményt a tánc nyelvén. Klasszikus alapokra épülő kortárs koreográfiája különleges és látványos, szakmailag magas színvonalú, mégis befogadható és közönségbarát.

Ajánló


Mindenkivel megeshet – mármint ha nő, és elmúlt annyi...

Lázár Ervin mesejátékát már számos változatban láthatták az író rajongó olvasói. Tévéjáték, könyv, vagy színházi formában, sőt egy generáció nevelkedett…

A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!