Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


InFusion Trio: Stardust / BTF 2018
2

InFusion Trio: Stardust / BTF 2018

InFusion Trio: Stardust
Lemezbemutató koncert
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. április 1. vasárnap, 20:00


Az InFusion Trio 2011 végén alakult, az együttes tagjai otthonosan mozognak mind a klasszikus, mind a könnyűzene területén. Különleges hangszereiken (elektronikus hegedű és cselló, elektronikus dob, effektek, looperek) a jól ismert dalok új színeit képesek megmutatni.

Új lemezük anyagát úgy állították össze, hogy a közönség minden oldaláról megismerhesse stílusukat, angol és magyar nyelvű szerzeményeik mellett népdal- és slágerátdolgozásokat, valamint remek komolyzenei feldolgozásokat is előadnak.

Az InFusion Trio az elmúlt években rengeteg énekessel dolgozott együtt, ezért úgy gondolták, a számukra legkedvesebbeket meghívják az új albumra. Az énekesnők örömmel vállalták a felkérést, így a lemezen és a bemutatón egyaránt hallható lesz egy-egy dalban Sena, Tompos Kátya, Csemer Bogi, Horányi Juli és Gereben Zita is.

Ajánlatunk


Fadinard esküvőre készül, de a lova megeszi egy katona szeretőjének szalmakalapját. Hogy a tomboló katona ne verje szét a lakását és a lagziját, Fadinard kénytelen beszerezni egy ugyanolyan kalapot, miközben menyasszonyt, apóst, násznépet kell percenként leszerelnie. Kortalan francia csúcsbohózat.

Zenés Kalandtúra – musical két részben-

Ajánló


Lázár Ervin mesejátékát már számos változatban láthatták az író rajongó olvasói. Tévéjáték, könyv, vagy színházi formában, sőt egy generáció nevelkedett…

Egy francia kisvárostól pár kilométerre, egy magányosan álló hegyvidéki házban játszódik a történet. A család a külföldön tanuló Susanne, a…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!