Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


IRodalmi KAvéhaz Spilák Klára beszélget Szabó Borbálával és Előd Álmossal

IRodalmi KAvéhaz Spilák Klára beszélget Szabó Borbálával és Előd Álmossal

A havi két alkalommal megrendezésre kerülő IRKA három téma mentén kínál olyan változatos programokat, amelyek nemcsak színházunkhoz és művészeinkhez hozza közelebb a nézőt, de a kultúra különböző ágazatai között is igyekszik hidat képezni.

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. október 15. hétfő, 18:00

Tartalmas és izgalmas beszélgetésekkel szeretnénk bemutatni korunk nagy szerzőit, munkásságukat, sőt egy-egy apró történet erejéig magánéletüket is. Spilák Klára segítségével nézőink olyan írókkal, költőkkel találkozhatnak majd, akiknek írásait már számos helyen színpadra állították (Egressy Zoltán, Háy János, Parti Nagy Lajos, Péterfy-Novák Éva, Szabó Borbála, Závada Pál).

Az IRKA szeretne lehetőséget adni színházunk művészeinek arra, hogy önálló estjeikkel új vagy kevésbé ismert oldalukat is megmutathassák. A programsorozat harmadik állomásaként olyan hétköznapi kérdéseket boncolgatunk majd a kortárs irodalom segítségével, ami mindnyájunkat foglalkoztat.

Ajánlatunk


vígjáték két részben

Antony Jay és Jonathan Lynn politikai komédiája, amelynek az eredetét jelentő tévésorozat a BBC műsorán aratott világsikert, a hatalom sajátos kulisszái mögé enged betekintést.

Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. De ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

Ajánló


Kukorica Jancsi és Iluska megindító szerelmi története, a csodás, magyar népmesei motívumokban bővelkedő daljáték, mely híven követi az eredeti művet…

Modeszt Muszorgszkij BORISZ GODUNOV Opera négy felvonásban, prológussal, orosz nyelven, magyar, angol és orosz felirattal

A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!