Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


Írók, gyilkosok, lúzerek

Írók, gyilkosok, lúzerek

ÍRÓK, GYILKOSOK, LÚZEREK
est két részben
Bemutató: 2016. szeptember 17. 19:30

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. május 3. szerda, 19:30

Előadás időtartama 1 ÓRA 40 PERC / 2 FELVONÁS

Szinopszis:

Friedrich Dürrenmatt: Késő őszi esti órán

BŰNÜGYI KOMÉDIA


Thomas Mann: Nehéz óra

NOVELLA

Egy tér, két színész, számtalan karakter – két egyfelvonásos két írózseni tollából, egy-egy íróval a főszerepben. Mindkét darab az író alkotói felelősségéről szól, pontosabban arról, hogy mi egy írói mű megalkotásának a miértje; mi befolyásolja azt, hogy mivé lesz egy regény, egy dráma; illetve milyen folyamatokon megy keresztül maga a szerző az alkotás során. Ezeknek két aspektusát mutatja be a két rész, amelyek ugyan ellentmondásosak, de mindkettő érvényes megközelítés.

Ajánlatunk


A mindennapjainkhoz hasonlóan sok humorral és persze sok aggodalommal megírt, lebilincselően izgalmas, rejtvényhez hasonló kortárs Lear-parafrázist Máté Gábor rendezi.

A Budafoki Dohnányi Zenekar jótékonysági koncertet ad a közel 30 éve működő Tüdőgyógyászatért Alapítvány javára, amely az Országos Korányi Pulmonológiai Intézet támogatására jött létre. Az intézet az ország elismert tüdőgyógyászati centruma, elévülhetetlen érdemei vannak a légzőszervi betegségek megelőzésében, gyógyításában, valamint az ehhez köthető kutatásokban és oktatásban is. Az Alapítvány hozzájárul az intézetben zajló kiemelkedő szakmai munka minőségének támogatásához, valamint a munkahelyi környezet és feltételek fejlesztéséhez.

Ajánló


Tizenkét embernek kell döntenie egy ember sorsáról: bűnös vagy nem bűnös. De hogyan hozhat egyhangú döntést, hogyan találhatja meg a…

Sir Kenneth MacMillan / Liszt Ferenc – John Lanchbery MAYERLING Balett három felvonásban

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!