Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


Játékok és szerelmek

Játékok és szerelmek

KOVÁTS KRISZTA harmadik éve mutat be a Madách Stúdióban egy-egy új programot a zenekarával. 2015-ben Budapest bámészko (vendég: Nádasdy Ádám) Magyar flódni (vendég: Nyáry Krisztián) 2016-ban, és most, 2017–ben: JÁTÉKOK ÉS SZERELMEK, ismét NYÁRY KRISZTIÁNNAL.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. december 19. kedd, 19:30

Az idei Könyvhét sikere volt a Corvinánál megjelent könyv CD-melléklettel, ebből készül a koncertszínházi bemutató. Fábri Péter írt 13 dalt a játékokról Kováts Kriszta zenekarának tagjaival. Póker, rulett, dominó, scrabble, tenisz, Ki nevet a végén?, és sok más játék kerül szóba a dalszövegekben. Minden dalból az derül ki, hogy egy-egy játék tulajdonképpen egy-egy sűrített emberi dráma.
Nyáry Krisztián minden játékhoz talált egy meglepő történetet. A játékok apropóján elkalandozunk a Monarchiába: megtudjuk, kinek az álarca volt Lőwy Árpád; hol volt Heltai Jenő, Molnár Ferenc és Bródy Sándor játszótere; a scrabble-ről miért Matzner Lola, Márai Sándor felesége, és a ping-pong-ról miért Komjádi Béla, a magyar vízipóló megteremtője jutott a szerző eszébe.
Bartók Béla szerelmi ajándéka Geyer Stefinek egy hegedűverseny volt, amelyben megidézi Stefi nevetését. A történetből kiderül, hogy ki nevet a végén...

Zenél a Kováts Kriszta Kvintett.

A zenekar tagjai:
Kováts Kriszta – ének
Lázár Zsigmond – billentyű, hegedű, vokál
Schneider Zoltán – gitár, vokál
Csuhaj- Barna Tibor – nagybőgő, vokál
Perger Guszty – ütőhangszerek

Közreműködnek: Zavaros Anna és Zelei Péter táncművészek

Zene: Csuhaj-Barna Tibor, Schneider Zoltán, Perger Guszty
Dalszövegek: Fábri Péter
Látvány, háttérképek: Ruttka Andrea


Rendező: Kováts Kriszta

Ajánlatunk


A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A bemutató 2014 augusztusában a Szegedi Szabadtéri Játékokon, szeptemberben pedig a Madách Színházban volt.

Az István, a király egy családi viszály története: Géza fejedelem halála után fia örökölné a hatalmat, de a hagyományokra hivatkozva nagybátyja, Koppány is tömegeket gyűjt maga köré. István külföldi támogatással megszilárdíthatja a pozícióját, de a véres összecsapás elkerülhetetlen.

Ajánló


A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!