Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


JazzaJ - K-Monitor: Infomusic

JazzaJ - K-Monitor: Infomusic

JazzaJ - K-Monitor: Infomusic
Vizuális zenei performansz
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. április 5. csütörtök, 19:00

Hogyan érvényesülhet értékítélet a zene nyelvén? Hogyan tud az infómuzsika összefüggéseket kiemelni, relációkra rávilágítani? Hogyan válhatnak különböző értékgörbék, közbeszerzési ábrák vagy valutaárfolyamok egy-egy szerzemény alapanyagává? Az Infomusic játékos eszközökkel hívja fel a figyelmet komoly témákra, miközben az internet feneketlen kútjából felhozott, egymással látszólag semmilyen összefüggést nem mutató adatokból gyúr elektronikus zenei live-actet.
 
Az adatalapú zeneszerzés napjaink számítógépes környezetében mindinkább új lendületet kap. Az elmúlt évtizedekben több száz grafikus partitúra, sajátos kombinatorikus logikán alapuló hangművészeti alkotás született. A különféle szoftverek széles lehetőségek tárházát nyitották meg a zeneszerzők számára a különféle adatbázisok zenévé alakítására.
 
A JazzaJ zenei projektjeinek fő inspirációs elemei és játékterületei a közönség és előadó, az improvizáció és kompozíció, az élő és felvett anyagok kölcsönhatása, a pillanat megélése. A nyílt adathasználatot és adatvizualizációs módszertanokat népszerűsítő K-Monitorral közös kollaboráció eredményeként ezúttal a szabadon elérhető internetes adatmezők saját világába vezetnek be.
 
Közreműködik: RUBIK Ernő Zoltán, BOLCSÓ Bálint, KOVÁTS Gergő, LÉDERER Sándor
Együttműködő partnerek: K-Monitor, Bánkitó Fesztivál, Let it Be! art agency

Ajánlatunk


Egy szállodai szoba a helyszín, ahol két jó barát, két fiatal háziorvos fergeteges legénybúcsúra készül. Alex, a hűséges cimbora gondosan fölkészült Simon esküvője előtti utolsó kiruccanására, ám hiába az alapos tervezés, a dolgok mégsem úgy alakulnak, ahogy szeretnék.

Roman Polanski hasonló című filmjéből készítette nagy sikerű színpadi rendezését, melyet nemzetközi alkotógárdával állított színre a PS Produkció. Eddig több millió nézőt vonzott szerte a világon a kultikussá vált vámpírparódia. Budapesten, 17 év után tovább folytatódik a különleges, fanyar humorú, látványos, szórakoztató, varázslatos musical sikertörténete.

Ajánló


Macskabál van az elhagyott színház ódon színpadán. Minden évben egyszer megrendezik a bált, és erre összegyűlnek a környék - nagyon…

„A Feketeszárú cseresznye magja egy egészen jelentéktelen epizód. Egyetlen pezsgős éjszaka hangulata, amely sehogy sem akar elfakulni bennem.." - Hunyady…

A miniszter félrelép kortárs brit drámaírója, Ray Cooney bohózata az álmokról, a reményről szól, illetve arról, hogyan reagálnak karakterei, ha…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!