Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


Jazzation Christmas Limited Edition

Jazzation Christmas Limited Edition

Ha karácsony, akkor mézes-fűszeres testvaj és sütőtökös tejeskávé: természetesen limitált kiadásban.
Ha Jazzation, akkor vokális világzene és virtuóz jazz: az emberi énekhang képességein innen és túl, határtalan lehetőségekkel.

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. december 29. péntek, 19:00

A Jazzation karácsonyi műsorában magyar népdalok és angolszász karácsonyi énekek is felcsendülnek a négyszeres nemzetközi nagydíjas együttestől megszokott könnyedséggel, ötszólamú harmóniában. A Jingle Bells, a Sleigh Ride és a Little Drummer Boy jól ismert melódiái mellett a Jazzation karácsonyi lemezének kedvencei, a Zöld az erdő, a Cherry Tree Carol és a Vörösmarty téri karácsonyi vásár ihlette Hóla is helyet kapnak a műsorban.

Az együttes 2017 őszi-téli felállása is limitált kiadás: Várallyay Katus, Kanizsa Gina, Fábián Attila és Homor Máté mellett a Tbiliszi Zeneakadémián ösztöndíját töltő Bolyki Sára helyetteseként a briliáns jazz-énekes, Horváth Cintia hallható a Jazzationben.

 

Ajánlatunk


Schiller szenvedélyektől szétrobbanó darabjában örök ellentétpárok csapnak össze: a kötelesség és a szabadság, a hatalomvágy és az erkölcsi tisztaság, a megfelelési kényszer és önmagunk vállalása, az önzés és a szerelem.

Giuseppe Verdi AIDA Opera három részben, négy felvonásban, olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

Ajánló


Kukorica Jancsi és Iluska megindító szerelmi története, a csodás, magyar népmesei motívumokban bővelkedő daljáték, mely híven követi az eredeti művet…

A száz évvel ezelőtt játszódó történet egy ukrajnai, zsidók és oroszok lakta faluban játszódik. Tevje, a tejesember és felesége, Golde…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!