Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


Jazzation Christmas Limited Edition

Jazzation Christmas Limited Edition

Ha karácsony, akkor mézes-fűszeres testvaj és sütőtökös tejeskávé: természetesen limitált kiadásban.
Ha Jazzation, akkor vokális világzene és virtuóz jazz: az emberi énekhang képességein innen és túl, határtalan lehetőségekkel.

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. december 29. péntek, 19:00

A Jazzation karácsonyi műsorában magyar népdalok és angolszász karácsonyi énekek is felcsendülnek a négyszeres nemzetközi nagydíjas együttestől megszokott könnyedséggel, ötszólamú harmóniában. A Jingle Bells, a Sleigh Ride és a Little Drummer Boy jól ismert melódiái mellett a Jazzation karácsonyi lemezének kedvencei, a Zöld az erdő, a Cherry Tree Carol és a Vörösmarty téri karácsonyi vásár ihlette Hóla is helyet kapnak a műsorban.

Az együttes 2017 őszi-téli felállása is limitált kiadás: Várallyay Katus, Kanizsa Gina, Fábián Attila és Homor Máté mellett a Tbiliszi Zeneakadémián ösztöndíját töltő Bolyki Sára helyetteseként a briliáns jazz-énekes, Horváth Cintia hallható a Jazzationben.

 

Ajánlatunk


Evita egy fogalom. Evita a nő - kultikus imádat és totális elutasítás között. Evita a megértett és eltaszított. Evita az imádott és az üldözött. Evita az ember.

Ajánló


Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök…

Alan Turing, avagy "egy rejtett zseni élete" című előadás arra tesz kísérletet, hogy más szemszögből, közel hozva Turing alakját a…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!