Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


Jazzy Live-Hajdu Klára - Oláh Krisztián lemezbemutató koncert

Jazzy Live-Hajdu Klára - Oláh Krisztián lemezbemutató koncert

Közreműködik: Hajdu Klára - ének, Oláh Krisztián - zongora

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. április 26. szerda, 21:00

A duó tagjai 2015 októbere óta dolgoznak együtt, mióta Oláh Krisztián lett a Hajdu Klára Quartet zongoristája. Ekkor készítettek először közösen lemezt Hajdu Klára Quartet Plays Standards Dedicated to Chet Baker címmel, amelyet a szakma idén Fonogram - díjra jelölt “az év hazai jazz albuma” kategóriában. Szoros barátságuk és a közös muzsikálás inspirálta őket a közös alkotásra, amelynek lenyomata a most megjelenő duó albumuk. Saját kompozícióik mellet néhány kedvenc daluk feldolgozása is helyet kapott a korongon. Igazán sokszínű, de mégis egységes anyagot rögzítettek. A szabadság, a könnyed improvizatív játékosság jellemzi játékukat, ami jól ellenpontozza repertoárjuk mély és intenzív érzelmi töltetét. Igazi örömzenélés ez az album.

Hajdu Klárát a Jazzma.hu olvasói 2013-ban az év énekesnőjének választották. Az ország- és Európa-szerte népszerű Fonogram-díjas jazz zenekar, a Balázs Elemér Group énekesnője volt közel egy évtizedig. Ennek köszönhetően hazánkban és külföldön is ismertté vált. 2008-ban megalapította saját quartetjét. Két lemezük jelent meg, amelyek nagy sikert és teltházas koncerteket hoztak a zenekarnak.

Oláh Krisztián 2015-ben a Montreux-i Jazz Fesztivál nemzetközi zongoraversenyén III. helyezett lett és ugyanebben az évben Junior Príma díjat kapott. Jelenleg a Zeneakadémia jazz-tanszakán Binder Károly növendéke. Fiatal kora ellenére már sok színpadon bemutatkozott zongoristaként és szárnyait bontogató zeneszerzőként egyaránt. Lenyűgöző technikával, hatalmas  szenvedéllyel és életérzéssel játszik. Saját zenekarával az Oláh Krisztián Trióval sikert sikerre halmoz teljesen egyedi stílusával és eredeti szerzeményeivel.

Kérjük Önöket, hogy az Opus Jazz Clubba váltott jegy mellé ne felejtsenek el asztalt foglalni! Asztalt jeggyel, internetes jegyváltás esetén utalványazonosítóval rendelkező vendégeinknek tudunk foglalni. Az asztalfoglalásokat legkésőbb 21 óráig tudjuk fenntartani! Közvetlenül koncertkezdés előtt történő jegyvásárlásnál vendégeink a meglévő asztalokat érkezési sorrendben foglalhatják el.
Tel: (+36 1) 216 7894

Ajánlatunk


A zenében a historizmus nemcsak azt jelenti, hogy korabeli hangszerek kópiáin szólalnak meg régi művek: olykor azt is, hogy az előadók felelevenítenek egy olyan szokást, amelynek több évszázada hódoltak a zenekedvelők.

Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

Ajánló


Csak a szeretet: az egyetlen és ősi, időn és téren átívelő, mindannyiunkat összekötő energiáról beszél Magyarország első számú újcirkusz-társulata, a…

A száz évvel ezelőtt játszódó történet egy ukrajnai, zsidók és oroszok lakta faluban játszódik. Tevje, a tejesember és felesége, Golde…

Tornádó gyorsaságú pörgések, hihetetlen jelmezek, lélegzetelállító mozdulatok és mindent elsöprő szenvedély. Ez a Grúz Állami Népi Együttes! Újra Magyarországon a…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!