Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


Jó emberek.
8

Jó emberek.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. május 16. csütörtök, 19:00

David Lindsay-Abaire: Jó emberek

Fordította: Baráthy György

Nem félünk a farkastól, A vágy villamosa, Az ügynök halála – az amerikai dráma aranykorának legszebb darabjai – és most itt a Jó emberek, ami húsbavágó témájánál és szellemes hangütésénél fogva méltó folytatása ezeknek a műveknek.

A Pulitzer-díjas Lindsay-Abaire darabja Bostonban játszódik, mégis könnyű benne felismerni a mi valóságunkat. Margie Walsh hétköznapi nő: az utcán észre se venni. Margie Walsh nem mindennapi nő: egész életében titáni küzdelmet folytatott a túlélésért. Most, túl az ötvenen, a sors felé sodorja tinédzser kori szerelmét, Mike-ot. A köztük lévő hajdani kapcsolatból vajon maradt-e valami, vagy csupán két idegen szembesül a közös múlt árnyaival?

David Lindsay-Abaire 2011-es drámájának főszerepét New Yorkban Frances McDormand, Londonban Imelda Staunton alakította, a Centrál Színház ősbemutatóján Margie-t Básti Juli játssza.

Szcenikus: Barkovics Zoltán
Súgó: Fodor Marianna
Zeneszerző: Puskás Dávid

Ajánlatunk


Pietro Mascagni / Ruggero Leoncavallo PARASZTBECSÜLET / BAJAZZÓK Egyfelvonásos operák olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

Ildikó kiváló szakpolitikus, aki komoly karrier előtt áll, amennyiben le tudja küzdeni egy apró hibáját: nem tud hazudni.

Ajánló


Lázár Ervin mesejátékát már számos változatban láthatták az író rajongó olvasói. Tévéjáték, könyv, vagy színházi formában, sőt egy generáció nevelkedett…

Mindenkivel megeshet – mármint ha nő, és elmúlt annyi...

Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!