Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


Joss Stone.
3

Joss Stone.

A legendás énekes és dalszerző turnéjának következő állomása a VeszprémFest, ahol pop és soul slágereit adja elő.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. július 14. szombat, 21:00

Az angol soul,  R&B és reggae  énekes, dalszerző most 30, és élete felét a zene töltötte ki.  15 évesen szerződött le az egyik vezető kiadóhoz, 16 évesen pedig megjelent bemutatkozó albuma, a The Soul Sessions. Stone hangja semmiben nem hasonlított egy tinédzseréhez, sokkal inkább emlékeztetett egy érett énekes hangjára, aki éveket töltött füstös éjszakai klubokban. Nem csoda hát, ha a The Soul Sessions  bevonult a  modern klasszikusok közé.
14 évvel és jó néhány albummal később a mérleg 14 millió eladott lemez világszerte - és ez a siker kétség kívül az angol női soul művészek új generációjának útját is egyengette.
Számos elismerése között találunk két Brit Awards-ot és egy Grammyt is - az 5 Grammy jelölésén túl.
Életkorához képest hosszúnak mondható karrierje során olyan nevekkel zenélt egy színpadon, mint James Brown, Mick Jagger, Robbie Williams, Rod Stewart, Gladys Knight, Solomon Burke, Blondie, Smokey Robinson, Melissa Etheridge és még sokan mások. Közreműködött Jeff Beck és Ringo Starr albumán, fellépett a Super Bowl előtt és énekelt a Grammy díjátadón. Olyan tökéletes zenei csodáknak lehetett részese, amelyekre a legtöbb ember egy életen át vágyik.  S élte át mindezt a függetlenség és életöröm érzésével.
Stone egy kicsit mindig is lázadó volt; amikor mezítláb táncol a színpadon, vagy ahogyan váltogatja a hajszíneit, vagy felszólal számára fontos ügyekért. És rajongói is részben azért szeretik, mert szabadelvű, és mindig a saját megérzéseit követi.
2015-ben jelent meg hetedik lemeze, a Water For The Soul. Ezt megelőzően vágott bele a már hosszú évek óta vágyott és tervezgetett Total World Tour-ba azzal a céllal, hogy a világ minden országában énekelhessen.
Jelenleg is világszerte turnézik, ennek egyik állomása a VeszprémFest, ahol pop és soul slágereit adja elő.

 

Helyszín - História Kert:

A fesztivál szabadtéri helyszínének háttereként 13 éven át a Veszprémi Vár érseki palotájának gyönyörű barokk épülete szolgált.  A palota felújítása miatt 2017-bena nagyszínpad leköltözött a nem kevésbé festői História Kertbe, az egykori érseki pihenőkertbe, ahol impozáns környezetben, a Séd patak partján várta, és várja 2018-ban is négy estén át közönségét.
A rendezvény esőhelyszíne a Veszprém Aréna.





Ajánlatunk


Ahogy egy kritikusa írta: „Akinek nehéz a szíve, vagy csak melegségre vágyik, nézze meg ezt a darabot. Aki a nagy generáció tagja és képtelen megérteni az unokáját, vagy az ipszilon generációé, és kiborítják a nagyszülei, nézze meg ezt a darabot. Aki egyszerűen szereti a színházat, nézze meg ezt a darabot.”

Ivan Menchell pergő, mély emberismeretről árulkodó vérbő komédiája sok-sok kacagás mellett megható, megrendítő pillanatokat kínál mindenkinek, aki valaha szeretett és szerették.

Tizenkét embernek kell döntenie egy ember sorsáról: bűnös vagy nem bűnös. De hogyan hozhat egyhangú döntést, hogyan találhatja meg a közös nevezőt egy teljesen különböző emberekből álló társaság, akik még a szavak jelentésében sem tudnak megegyezni egymással?

Ajánló


A fiatal Edmond Dantest a menyegzőjéről viszik el a rendőrök egy feljelentés alapján. If várának börtönébe kerül, ahonnan nincs visszatérés.…

Megérkezett Pottyondy Edina új estje, a Démonok és hormonok. Terápiás stand up a körülöttünk élő és a bennünk lakó démonokról.…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!