Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


Juan Diego Flórez áriaestje

Juan Diego Flórez áriaestje

Az Opera News zenekritikusa bizonyára otthonosan mozog a sportkocsik világában, a világhírű perui tenor hangját ugyanis a Porsche 911-es motorjához hasonlította: „ha megszólal, az ember rögtön tudja, hogy olyasmit hall, amit nagy gonddal szabályoztak be, s a luxust jelképezi”.


 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. december 30. szombat, 19:30

Aki ismeri Juan Diego Flórez eddigi pályafutását, tudja, hogy az énekes a bel canto tenorok szerencsés csoportjába tartozik - s még ott is a különleges kiválasztottak egyike. Mert az ő esetében mindazok a tulajdonságok, amelyek valakit e vokális élcsapat tagjává avatnak - a hang fénye, könnyedsége, csengő magasságai, hajlékonysága, a technika alkalmassága a nehéz és bonyolult koloratúrák mutatós kivitelezésére - a tökély szintjén jelennek meg. Ráadásul a negyvennégy éves művész - aki pályája kezdetén az édesanyja által vezetett limai kocsma vendégeinek énekelt slágereket - nemcsak a fül, hanem a szem számára is gyönyörűséggel szolgál. Az opera világában a túlsúlyos tenoroknak is tapsolunk, ha szép a hangjuk, Flórezt azonban ideális külsővel áldotta meg a sors: karcsú, elegáns latin férfiszépség. Amit ő nyújt a színpadon, úgy hívják: teljes körű élmény.
Eddigi repertoárján túlsúlyban vannak a Bellini-, Donizetti-, és főként Rossini-szerepek, Mozartról azonban csupán egy alkalommal, a Figaro házassága diákelőadását regisztrálva emlékezik meg a lista. Mindezt figyelembe véve elmondhatjuk, hogy a Müpa közönségének Juan Diego Flórez igazi különlegességgel kedveskedik, amikor egy egész estét szentel Mozart koncert- és operaáriáinak.

Műsor:
Mozart: koncert- és operaáriák

Vezényel: Guillermo García Calvo

Közreműködik: Liszt Ferenc Kamarazenekar

Ajánlatunk


„Hegedűs a háztetőn… valahol mind azok vagyunk. Megpróbálunk egy letisztult dallamot kicsalni, miközben egyensúlyozunk, hogy ne szegjük nyakunkat. Nem könnyű!”

Budapest, 2024. október 10. – A Piero Barone, Ignazio Boschetto és Gianluca Ginoble alkotta világhírű olasz pop-opera trió, az IL VOLO, egy felejthetetlen koncerttel tér vissza Budapestre, hogy elvarázsolja a magyar közönséget az MVM Dome színpadán, 2024.10.10-én.

Ajánló


A világhírű francia mágus, Eric Lee először Budapesten.

Pietro Mascagni PARASZTBECSÜLET / MESSA DI GLORIA Koncertszerű előadások magyar, angol és eredeti nyelvű felirattal

A musicalben árva gyerekek egy csapata kószál a háborús front kellős közepén. Egy békés hajlékra vágynak, ahová behúzódhatnak éjszakára. És…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!