Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


Kabóca Bábszínház - Az öreg kisasszony autósmeséi - a Budaörsi Latinovits Színház vendégjátéka
2

Kabóca Bábszínház - Az öreg kisasszony autósmeséi - a Budaörsi Latinovits Színház vendégjátéka

Mosonyi Aliz: Az öreg kisasszony autósmeséi

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. szeptember 23. szombat, 16:00

„Volt egyszer egy öreg autó. Öreg kisasszony öreg autója volt, de szép fényes, tiszta kívül-belül, mert a kisasszony szerette a rendet és a tisztaságot, és az autóját is szerette.”

Aztán egy reggel az öreg kisasszony azt mondja az autójának: „Születésnapod van. Ma tortát veszünk. Mi ketten. Te meg én.” És ezzel kezdetét veszi a kalandos utazás a világ legeslegfinomabb tortája nyomában. Ám a torta csak nem akar előkerülni, pedig az öreg kisasszonyék az egész világot bejárják érte. Mert hát a születésnap, az mégiscsak születésnap, és torta nélkül a születésnap mit sem ér. Végül az öreg kisasszonynak mentő ötlete támad: ő maga készíti el a születésnapi tortát kedves öreg autójának. És hogy mi sül ki ebből? Sok-sok közösen megélt kaland, melyek során a konyha látszólag élettelen tárgyai is életre kelnek.

Az előadást 4 éves kortól ajánljuk.

Az előadás a Nemzeti Kulturális Alap támogatásával valósult meg.

Ajánlatunk


Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

A vígjáték egy izgalmas, kalandos utazáson keresztül, rengeteg humorral világít rá a középkorú nők és a változó kor kikerülhetetlen nehézségeire. Megmutatja, hogy mi nők képesek vagyunk megbirkózni ezekkel a kihívásokkal - ám minden könnyebben megy öniróniával, sok nevetéssel, különösen akkor ha számíthatunk a férfiak támogatására.

Ajánló


"Az improvizációval és interaktivitással fűszerezett, porcukor illatú estén felülünk az érzelmi hullámvasútra, és hősünkkel együtt fejest ugrunk egy különös kalandokkal…

Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök…

A humorban bővelkedő vígjátékunk különlegessége, hogy Nagy Sándor közel negyven karaktert kelt életre.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!